Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako imate mhuda sto ne pljackate politicke prevarante i lopove, al nece izgleda lopov na lopova!
sinbosne4@ ne kradu samo oni ovu zemlju i ne rade samo oni protiv nje.
@SinBosne4 Bogami u Pederaciji meni ne vlada ni jedan ni drugi, nego su "NASI" lopovi tako da ne stoji to tvoje
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Isuvise je danasnje omladine ogrezlo u kriminal . Svaki mahalac bi da bude opasan i mangup. Policiji se moraju dati veca ovlastenja. Treba formirati posebnu jedinicu od postenih i spremnih momaka koji ce biti dobro placeni . I koji ce progoniti sve ove majmune . Kad god nalete na njih da ih namlate i kad nista ne rade. Da svakom potencijalnom prestupniku utjeraju strah u kosti , da zna sta ga ceka ako zabrlja.
sarajlija76."Malo fali da se s tobom slozim!"
@UltrasNaBaterije Znam na sta ciljas . Zna se vrlo dobro ko su ti majmuni koje treba progoniti. Naravno da ne mislim da sad zaredaju da progone neke momke koji su malo popili i da se nad njima izivljavaju. Kad je neko posten , spreman, profesionalan i dobro placen on ce znati koga treba namlatiti .
Pohvale policiji. Nadam se da ce tako brzo reagovati i u buduce.
Odakle tolke pare u bingu raba na crno
ja to juce pricam , ko god nosi pazare u visini od 80 a bilo je znaci 200 plata ce biti opljackan bilo gdje u Evropi.BiH praonica crnih para.
sandzaklije iz buca potoka
Jesu li u petak bili na džumi?
Baš si smiješan: kako će, nisu stigli...
Pa logično da će uhvatiti... Svi ti koji su uhappšeni, vjerovatno su i ranije imali problema sa zakonom, pa kad se rade istrage, prvo se provjere već od ranije poznati policiji... a ovi naivni predmete korištene u pljački držali u svojim stanovima, i logično ne treba im veći dokaz. Još koja vaspitna i to je to. Mala je u nas država da bi se moglo proći neopaženo.
Kako si ti dobro upucen i greske im znas.
vezat ko kerove i odvest u objekte da ih radnici lično prebiju
Degenerici sve ispolitiziraju i sve po politicarima ali pod uslovom da ne uhapse njihove vodje... sda-ovac laje na hdz, snsd, sdp, sds.. tako hdz-ovac na ove druge i sve tako... sta politika ima sa ovim hapsenjem? u sustini hapsite govna cija god da su... lopov je lopov ko god da je...
Niđe veze politika sa ovim bošnjačkim kriminalcima i jeftinim pljačkašima koji imaju svoje ime i prezime.
Bravo policija, samo naprijed..!!!!
Ko je jamio jamioooo
Znaci, ipak su jeli cips ....
kad ce te uhapsiti one sto su ukrali 7 milijardi?
7 milijardi?? Odakle izvadi tu cifru zivota ti?? Onako cisto informativno me interesuje??
@hazbinator8 Pa ne mora ti niko nista obrazlagati, budzeti, prihodi i rashodi su javno dostupne informacije, zna se tacno gdje je otisao sav novac iz tih nameta, al je tebi lijeno da ista potrazis i pogledas i ti cekas neko obrazlozenje.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Da li je bilo ukradeno 170 hiljada ili 64 hiljade?!
A da procitas tekst prvo?? Sta mislis o toj ideji prije nego pocnes postavljati glupa pitanja??
I gdje si bio sta si radio...
Dostigli 5 zvjezdica u GTA.