Srednjobosanski kanton
0
Uhapšene tri osobe zbog trgovine drogom
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najstrozije ih kazniti.dozivotna robija.
@skunk imali su 100% dojavu da je gudra u autu, tako da su morali sve uradit da se ne izofiraju. pa su nakon svih pretraga, doveli auto limare i mehaničare da rastavljaju auto. isjekli ga skroz kad ono tamo sensimilia :-)
koji je bio znalački sakriven, tako da ga ni pas obučen za pronalazak droge nije uspio naći pa kako to onda nadjose majku mu???
od baliya se svemu nadat
kad se radi o bosnjacima sarajevo x napise kompletno imena i prezimena, kad se radi o srbima, sarajevo x samo stavlja inicijale, jah cetnickog li portala.:)