Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sada, istinu u oči!!!
@grad na drini: Vehabije su ti najmanji problem.
Ovaj grad na drini ne može bez Bošnjaka. Frajko živi na klixu. Fino je vidjet da se srbi vraćaju korijenima :D :D :D
MIslim da je ova vijest kazala da su Srbi krivci za ubistvo, sada bi umjesto 15 komentara bilo oko 470....Možete samo zamisliti kakvih?!
@nikoneznanovic,Znaci ja sam bolestan ok, ali ti znaci vjerujes u sve sto kazu na tv. Aferim haveru imas IQ u minusu.
Najnovija vijest : Srbin Zikrija Krkić pripadnik vehabijskog ravnogorskog pokreta uhapsen kao prvoosumnjiceni da je ubio Muharema Balića i Almira Redžića... Mamu li mu bradatu...
Evo rtrs javlja da su uhapsena cetvorica pripadnici vehabijskog pokreta, jer je ko fol ubijeni Redzic imao problem sa vehabijama.Ovo sto genocidasi mogu smisliti nije mogao ni Gebels.
ti si totalno bolestan
"Izuzeta je određena količina oružja i municije na kojima će biti urađeno vještačenje. " Pa ovo da su upali u bilo koju srpsku kuću našli bi.
sta se brukate muslimani sa svojim komentarima?
kiks vrlo dobro se zna i naucno je dokazano ko su turci na balkanu koprcanje i vrijedjanje ti nece pomoci
niko bruka je kod vas mislite da imate posla sa djecom pa pricate bajke
uhapsit i one koji su sirili nacionalnu mrznju i osudit za primjer drugima
slazem se krenite od laktasenka
i sad oni sigurno misle da bi mi trebali da vjerujemo u ovo ocigledno montirano ubistvo i hapsenje, Bosnjaci su jos van zakona u cetnitetu i uvijek ce biti gradjani ne drugog nego treceg reda. Sta ocekivati od jednog od posljednjih bastiljona fasizma u Evropi knezevini mile laktasenka koji se svakodnevno profilira kao fasista. Zemljaci moji Bosnjaci pamet u glavu, ko nije do sad nabavite sebi znate vec sta. Fasisti ne posustaju i kao i obicno imaju podrsku amera i ostalih krstasa, znaci ne puno pricati nego raditi. Uskoro ce vlascad iskusiti ono sto su sami zamijesili.
kroz istoriju je dokazano da oni koji najvise prijete i pricaju,prvi bjeze i ne osvrcu se za sobom.............
pokazi mi gdje ja to prijetim u komentaru gore? ja samo upozoravam ljude da dusmani ne miruju i da se ni za dlaku nisu promjenili od prije 20 godina. nisam tad bjezao niti cu sad a mogao sam, ovo je moja jedina domovina i nemam druge ako treba da ginem ginucu na svojoj djedovini svoj na svome tudje mi ne treba.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Slobode su lišeni K. Z., K. A., T. M. i K. H. Hapšenje je uslijedilo nakon pretresa u kojem su pronađene četiri puške, pištolj, bombe i veća količina municije koja je kao dokazni materijal izuzeta i proslijeđenja na vještačenje. Prema nezvaničnim saznanjima dvojica od četvorice uhapšenih bila su u sukobu sa ubijenim Almirom Redžićem. Više detalja o hapšenju očekuje se danas u toku dana.
Pičkica sa drine laje okolo! Što si pobjegao tako daleko? Blizu ti smrdija pa mozeš i preplivati kad kreneš! A internet je kao stvoren za kukavice,sam si u tom svom špajzu i misliš kako si radikalan! Jado jadna,europa ode koracima od kilometra a ti još jedeš salamu iz piljare i to kad nekome opereš auto! Kako vas ono zove presjednik nikolic??? BOSANCI !!!
Zašto psi laju?? Zbog sela! Ovaj smrad od krstaša ne radi a priča o porezu sa kojim on nekoga plaća!! Pa i onaj fašista glavati,poznatiji kao krmak iz laktaša dobija platu iz budzeta Bosne! Njega se nisi sjetio! A nigdje nisu objavita imena ubica! Kako to Krsto šupak zna ko su ubice? Ali lako je ovdje biti mangup,pa pjeniti po ljudima,nit te ko vidi niti zna!!
Ovoj bacanje prasine u oci Bosnjacima i svijetu kao nesto rade na otkrivanju zlocinaca,na kraju ce bit nisu oni al nasli smo oruzje:sikiru,noz,kosu za kosenje trave,motiku itd stjeli srbe ubijat motikama a plug su ostavili u njivi da bi mogli brze uzorat po srbima citaj cetnicima.Oni da imaju i jedan dokaz bila bi vec imena prezimena ko mu je babo djedo itd cetnici su to i fasisti oni su cak otisli 90i druge u CG fatat muslimane koji su pobjegli iz bosne od rata i vracat u genocidistan i ubijat a vi im bosnjaci vjerujete aoni isad kriju zlocince ubice djece silovatelje djevojcica,20godina nisu stjeli rec za tamasicu krijuci svoje zlocine i svoju bijedu.
ovo je dokaz da je moj kometar ispravan cim je dodik poslo pse svoje na sabahu vec su bili u 7 na klixu,tipa drazo,grad na drini itd.Dodik ne dolazi iz biograda vec mjesecima nece imat pravo glasa i bit biran nestanuje u genocidistanu.
zadatak za genocidase kako ostati cist kada vrsis veliku nuzdu. Pa jednostavno je stoko ,kupis sapun nije skup 2 markice kenjas operes dupe pa uzmes sapun pa operes ruke pa uzmes toalet papir posusis dupe i opet peres ruke i eto gotovo. Bolje nego novinom brisati dupe stoko smrdljiva fuj fuj fuj ste bljak.
Gdje je sad ono ružno poturčeno govvno salkić, što je pozivao muslimane na oprez! Koji ste vi šljam!!! Fuuuuj!!!
genocidasi se peru jebem im pleme smrdljivo,tamo je baja iznad zakona stoka jedna neoprana
zakonom zabraniti vehabijski pokret