Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i onda vam krivo sto o nama viceve pricaju,PA KOLIKO GLUP MORAS BITI DA POVJERIS SVOJE PODATKE,KOLIKO?
@DanielKlose1 Nismo "mi" jedini koji to radimo. Nemoj smatrati da si nešto poseban. Godišnje bude prevareno na desetine hiljada Amerikanca, Evropljana, Japanaca itd. itd. Novi načini prevare + ljudska pohlepa = lak plijen.
@DanielKlose1 Ne laprdaj, đikane.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
nadrealiti su vidovnjaci, ovo opisano u skecu kada slucajni prolaznik kojeg intervjuisu kaze da pare drzi kod komsije u podrumu u koji se moze uci kroz prozor suterena koji je uvjek otvoren na adresi ..... ali ne moze dati svoj broj telefona jer zeli da bude amoniman.
zamislite svi da ste kenguri,i odjebite u skokovima,tupani...
Uvijek je toga bilo u Sarajevu
nista inicijale nego puno ime i prezime da se zna ko su
Cega su se lik dosjetio :D
Kojović, Konaković i Mašić.
Još im drago dobili nagradu,a u igri nisu učestvovali,pa poleti da daju podatke sa kartica .
Željko, Fahro i Bakir
N.B. 1969 g.. jahhh starkelje
Posto vec godinama na isti ili slican nacin varaju gradjane(budale), mozda bi bilo bolje da krenete da hapsite ove koje su izlevatili. Mozda ce ostali postati obazriviji, i manje pohlepni.
Kako neko može biti toliko glup da daš podatke i br kartice pa banka to ima ne treba im
Što bi rekli na Zapadu natural selection.
Nista vise u ovom gradu nije cudo. Grad je preplavljen drogom i kriminalim. Dok se vlada godinu dana bavi Sebijom i KCUS. Jedino sto su uspjeli organizovsti paradu bez incidenta, naravno od nasih para.
kada ce hapsenja politicara koji intenzivno lazu gradjane...neki i putem laznih diploma...
@yeba.mene.drzava Uskoro padaju Kojović, Konaković i Mašić.
Top!!! Nas ce nasa pohlepa ponovo unistiti.
neće pohlepa nego glupost i neznanje će nas uništiti