Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uhapsite Tegeltiju, zapto se sićom bavite !? Riba od glave smrdi.
@SozeKeyser On samo po Zanzibaru trosi pare
U Travniku bi trebalo pohapsit pola suda!Zna se ko za koga sudi,ko za koga prepravlja gruntovne knjige!
Ne zamazuj te oci sitnim ulovom.Sto ne hapsite Burzicku i druge iz pravosudja koji su placeni od ubica.Pravosudje je krhotina u koje vjeruju samo glupani.
Ova gospodja haman pa majka od dotičnog Kovačevića koji je udario dvoje pješaka u Zenici na gradakoj magistrali pri čemu je usmrtio djevojku, čini mi se nikad mu ne bi odsudjeno. Neka je i njoj neko jednom stao u kraj koliko puta je intervenisala i izvlačila koga je mogla, a koga nije trebala.
Zašto ovo nije uradio MUP ZDK, pa zato što su sa ovakvim sudijama uvezani, naroćito rukovodstvo, ti meni ja tebi to je njihova deviza.
Bruka od drustva gdje su: Policija Advokati i Sudije - kriminalci... Gore nemoze-nazalost...
Malo joj plata neg daj jos.
nikada od ove BiH drzave
Sta sa presudama doticne, jesu li pravo valjane ili nekog treba ponovo suditi jer je ocigledno nekome pogodovala prilikom kaznenih postupaka u zamjenu za materijalnu korist?
po zakonu, nema se mogućnosti isti slučaj više puta suditi. Da postoji ta mogućnost, misliš da bi cijene namještanja presuda bile tolike.
bože sačuvaj.kad ovo sve vidim i čujem ,samo mi je naroda žao.fala dragom bogu pa nisam tamo ali svejedno imam rodbine.nadam se da će ove stranke nacionalističke uskoro nestat.mili se bliži kraj onda se ruše i ove dvije.pomesti cijelu BiH i od početka.lopine u zatvor i na prisilni rad.
jeli to ona sto je u talu sa kriminalcima uzimala stanove ljudima i onda prodavala za jeftine pare svojima?jadni ljudi koji su tako najebali..to treba zatvora dugogodisnjeg..
dajte sliku i puno ime, iako znamo vec...
A Merdić sud u Visokom provjerite
Nije slusala
Extra, sad zadovoljava uslove da se bavi politikom. Dajte je za predsjednicu.
MashAllah ima Drzave da je ko fildzan..
Udarili na sitnu ribu a glava uzeli milijarde!!! Hajte molim vas!!!
@Idol CUj SITNU RIBU. NISAM TE PREPOZNAO