Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što krijete ime hejbet portala objavili su ime..Dželaludini Nukić odbornica u skupštini Srebrenice
Kad Muslimanka udari srpsko dijete i pobjegne nikom ništa. Da je ne daj Bože Srbin udario muslimansko dijete i još da je npr. odbornik SNSD-a ne smijem ni da pomislim sta bi se sve pisalo. Naslov bi bio Srbin udario dijete. Odmah bi bilo na nacionalnoj osnovi.
Za ovo nema adekvatne kazne
I takva se kao pokrila i predstavlja kao vjernica ?! Sram te i stid bilo ! Na dnu džehenema treba da goriš ! Srami se !
I ona i njen muž su izgubili očeve u srebreničkoj tragediji, imaju troje djece i da ona uradi ovako nešto. Nepojmljivo
Svaka osoba ima zlu i dobru osobinu .Kad su ovakvi slucajevi pronadzi se gdjesi ,dobra osoba neces biti nikad jer svjesno bjezis od cinjenice.
Seljancura Teska.fujjjjj
Zene u 90% spucajeva nece na pjesackom stati da dijete predje cestu,zene su postale gore od muskaraca u svemu..to je ta spika,zena si,mozes sve...kraljica,itd...
Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao N1, vozilom je upravljala DF-ova odbornica Skupštine Opštine Srebrenica Dželaludina Nukić.
Bitno da je zamotana, "vjernica" ko 90% ovih danasnjih svih koncesija. FUJ IM SVIMA
jel kupila vozacku i gledaj sta napravi
Džekaludina Nukić
Smrtnu kaznu za bježanje s mjesta nezgode
Ma bravo, zaštitite ubicu Dž.M a djete nije ni bitno. Sram vas i stid Boga bilo, svakom se moze desiti kiks, nesreća, ali da stane pomogne, ubicama ne oni bježe. Teška robija kučki da mi je sestra rođena.
Krava