Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo se vi pucajte, ali bez karte u tramvaj niko neće!
ako se ovako nastavi uskoro nece biti nikog' da udje u tramvaj
Specijalne jedinice u borbi protiv okorjelih kriminalaca, studenata bez karata.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Meni samo nije jasno, kad se ovako bombataju i puckaraju, sto ne gadjaju kako treba? Pa da se vec jednom potamane izmedju sebe, kad im vec nesposobna policija ne moze nista.
Nije fazon ubiti nekoga, onda moraš robijati, ovako raniš nekog, baciš koju bobmicu, ispadneš mangup, svi te se "boje". A tužilaštvo te pusti da se braniš sa slobode, a onda ti daju uslovnu. To su sarajevski mangupi. Uvesti rigirizone kazne i za krađu žvake u prodavnici, uvesti smrtnu kaznu, dati policiji ovlaštenja da udara kriminalce kao i studente po tramvajima, bez obzira koja stranka stoji iza njih. Pustimo pravila EU jer ako se ovako nastavi neće imati ko ući u EU
zar nije jasno zasto nema mrtvih??zato sto su nesposobni !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ova danasnja omladina zaista ni za *** nisu, nedaj bože opet rata pa snjima u rov, pa više bi bilo stradalih od "friendly fire" nego od neprijatljske vatre. Neznaju pucat, neznaju ručnu bombu bacit pa koji klinac znaju osim glumit majmuna po čaršiji. Ma ubit boga sa pendrecima dok su mlađji pa neka idu kmečat mamicama, sad je kasno.
nemojte mi rec' da je Alen jos u pritvoru!? cudo, vala, nije pusten nakon uzimanja izjave. jel se to nesto desava?
Vanredno stanje
Hajmo sad upotrijebiti logiku: - niko se od policije nije sjetio da bi moglo biti revansa i postaviti neke zasjede na moguca mjesta?
Zar ti to lici na nase drotove O:)
Pistolji nisu bili dovoljni, sad imaju i bombe. Sta love sa bombama? I dajte policija, kad ih vec ne hapsite, naucite ih kako da rukuju oruzjem, pa da se vec jednom potamane. Ovako ostaje na pokusajima, a moze neko nevin stradati, dok oni nauce kako da rukuju svim tim oruzjem.
Kako je krenulo Grbo ce postati grbav prije vremena
Više bi me iznenadilo da je pala kiša, a ne bomba..
Prodajem bukova drva 061-225-883 ps. zvati poslije 16 h !!!
Baš tako @ Seta , dao si pravo poređenje !!!
ovaj što je uhvaćen, Grbo, je bio ranjen 2009 godine http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika/amir-pasic-faco-se-predao-policiji/090326062
Sarajevo je u kandzama srbijanskih Sandzaklija i Siptara..
Ovi DELIKVENTI su k'o naši POLITIČARI. Puno galame (pucnjave) a STRADAJU samo GRAĐANI, slučajni prolaznici, na primjer.
Ocam ba paša ša to ti ovo ono bolan kume na'
Nastavak obracuna, bomba bacena na kucu ove legende kako se zove, celinog sina. Benje. :)
:) Hehe @bosman345 Ma ja kazem, nastavak obracuna, ovog sto je se desio u clanku, bice to sto sam napisao u komentaru. :)
Ja mislim da je, a nemojte me drzati za rijec, ovo napravio Benjamil... haha