Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo na fotografiji nije grad Zvornik. Ovo poluostrvo je prigradsko bošnjačko naselje Divič odakle su Srbi odveli u logor u srpsko selo Čelopek i pobili 100 odraslih muškaraca. Ovo preko rijeke Drine je Mali Zvornik u Srbiji odakle su Srbi potpomognuti JNA tenkovima gađali na bosansku obalu. To je bio najbolji dokaz agresije na BiH, ali na žalost, ne postoje video snimci koji bi to mogli dokazati.
@brriss0x Ova kula je dio kompleksa starog grada Kula Grad. Ova fotografija je i nastala sa zidina tvrđave Kula Grad kojeg danas lokalni srbi zovu Đurđevgrad. To nije Divič.
E sad ga fino mlatiti dok ne preda i utoku. Lijepi policijski aparat bivšeg sistema...
Gledaj naslova i raspreda rijecii