Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozdrav Drveni križ su među ostaloga ukrali,jer su mislili da je raspelo od zlata ili tako slično a određena suma novac se svakoga prvoga u mjesecu daje ugroženima ljudima koji dolaze u samostan Bistrik po pomoć. Pa evo pohvala policijij u svakom slučaju na hapšenju i rasvjetljenju slučaja. mir i dobro
Pa Amar Babic je decko koji je prosle godine ubio svog rodjenog brata radi droge...Svaka cast Tuzilastvo KS i Sud...odlicno, samo naprijed...samo tako nastavite pustati kriminalce...
..djete, trk po tablete i popij sa malo vode. opet si peskocio terapiju !
@TheEnd uklonite krstove sa Stoca ustaššo pa onda govori o kulturi i civilizaciji vi ustaššo srušiste džamiju tokom ramazana u Livnu a sad trnuiš o kulturi toleranciji ..MRŠŠŠ STOKO KAURSKA !
LOJAVA TI MAM.ICA KOJA MASIRA SISE KRMEĆOM MAŠĆU
mislim da je samostan pohodio duh blaženog denisa mrnjavca
hah e lose se njima pise :)
Englez, daj majke ti idi na london-x.com forum pa tamo jedi g.v.na protiv svih engleskih premijera, počevši od maggie thatcher do davida camerona, pusi nas da živimo u iluzijama kako je pod Titiovom diktaturom bilo super, a u stvari smo se svi patili, niko nije imao hljeba jest\', rovarili po kontejnerima, štrajkovali svaki dan, prosvjedovali pred zgradama raznih institucija i tako dalje, samo što se nije znalo za to jer smo, pobogu, bili pod diktatorsko-tiranijskom čizmom ratnog zločinca i vjeojatno pedera i narkomana Josipa Broza!
Ovo je bosnjacka islamska kultura na djelu. Europa prestaje kod Mostara i Kladuse.
neka dragi bog čuva franjevce, dobre ljude i posljednje istinske čuvare moje domovine zemlje bosne
Ovo su muslimani neki, bezbeli...
Cuj ovog dole samo da je od katolika... a 100% je neki Smrdin... i ne, nisu ovakvi ljudi jer lopovima nije bitno koje si vjere... a vala, ako ovako nastavi i ja cu morati nesto pocet krast, neam hljeba.
cim su njih napali odma imena se moraju staviti, a to sto kad pucaju i prave ozbilne kriminale, a ne tu, treba zastiti identitet kriminalaca, cekamo da ih razapnu na krizu, ljudiiiii stvarno se nesto grozno desilo :OOO
ne može ih policija nafatati koliko ih sud može pustiti
Nije valjda kaznjivo od kjafira krasti. Otkad to?
Ništa novo u T.e.h.e.r.a.n.u. Trojicu uhvatil, 300.000 bi to isto uradilo da zna kad ima malo krupnije love, samo nek je od kat.olika. A vi nastavite lagati samoe sebe, daleko ćete dogurati.
sta ce turcima kriz?