Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovi Aljovici, Kajovici, Kujovici i Khurcovici sve nekakvi kriminalci. Izgleda da je kriminalni kod typican za cijelu grupu.
Ovaj Elvis na fejsu je u prvim redovima na SDA mitinzima :)
Steta jer vidite da covjek uziva u zelenilu ! Ne shvatljivo je kako da ovaj diler i ranije nije upao u oci kako urbanistickoj tako i krim inspekciji po ovom tipicnom stilu gradnje koje je moralo bosti u oci i samo od sebe govoriti .
Papke treba vratiti odakle su šljegli.Zagađuju nam grad.
🐲
Marihuana nije droga ! marihuana je lijek!
@Gaucos_007 nažalost to naši ljudi neće skontati ni za 10 godina
jesu li ovo zukorlicevi iz sandjaka .... ehehe...
Moj samede slabo si ti ovo zaljevao..pola biljki ti je propalo
pa ko će nego samo šošon
Ee moj Samede na sta si ti spao,a bio si veliki gospodin...
oružje?.... šta bi bob marley na to rek'o :/
Kako vidim drzava ovako funkcionise, pusti te da ustekas robe, para i oruzija, pa onda te uhapse, uzmu pare, prodaju robu i oruzije, pa te pustu na slobodu da se branis
Boze mili sta ova policija radi.Toliko rastinje i sumu posjekose i unistise u zadnje vrijeme beztrunke odgovornosti prema vlasnicima istih rasadnika koji su toliki trud i rad ulozili u sve ovo !🤣
''Od prije poznat policiji, pusten da se brani sa slobode.''
zemljoradnik covjek, prije svega domacin.