Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh, da mi imamo zatvore, pa da ih napunimo kriminalcima, pa da ih angažujemo da rade, kopaju, iskopavaju, čiste. Da ih angažujemo na onih 85% neiskorištene poljoprivredne površine da siju i žanju, utovaraju i istovaraju. Ne bih im dala mašine, nego sve ručno da rade. Angažovala bih ih na čišćenju riječnih korita i jezera, na rašćiščavanj šuma itd.. U ovolikoj nezaposlenosti za njih bi bilo posla, uz malo troškova, samo za dnevni obrok i minamalne režijske troškove. Ali, mi nemamo zatvore, nemamo novca za izdržavanje zatvorenika čiji bi broj bio pozamašan, pa zato nam huligani svakakve vrste slobodno šetaju ulicama, poslije hvatanja i saslušanja, neke nikada i ne uhvate, niti ih saslušaju. Presudila bih im po kratkom postupku. Ovakvi kao što je ovaj duševni idiot da je kakve sreće (a nije) dobio bi pozamašnu kaznu uz težak fizički rad. Pa da osjeti gad šta znači biti robovlasnik. Prema kriminalcima ne treba imati milosti, niti očekivati da će se nekada rehabilitovati.
Šta je sa robovlasnicima koji svoj narod tjeraju na prosjačenje, i siluju ga pod otežavajućim okolnostima (hebu u glavu) već godinama? Kad će njih SIPA hapsiti?
Fuj gade, treba te objesiti na trgu a prije toga sjeckati ti dio po dio tijela. Zivotinjo! Sud ce ga naravno pustiti na uvijetnu.
ccc
Nije uredu,ako je istina, kriminal cvijeta u Sarajevu, a oni čak tamo odu da hapse jednu osobu, pa zar u Bihaću nema policije...koja glupost...
BRAVO za SIPU, neka i MUP KSarajevo uprati ko dovodi stare nane ujutru rano u blizini Baš-Čaršije, pa ih ostavlja na hladnoći i na kiši da prose. Žene su na rubu smrti.
Uvesti smrtnu kaznu inekcijom na najhumaniji nacin i rijesen problem
Yeb'o sam sebi ženskog roditelja, osoba s teškim psihičkim poremećajem zlostavljala drugu osobu s blagom mentalnom retardacijom. Kako sad pravedno osudit ovog idiota ...? ? ?
A upitni su mi i susjedi ovog kretetena...??? Više od dvije godine oni su gledali to sve i " kurvanjski " šutili. Svakog od njih bi trebalo bar novčano kaznit da se ovakve stvari više ne ponavljaju ... ! ! !
Prije da je ovaj A.O sa retardacijom nego ova jadnica koju je maltretirao.
objesit ga u centru bihaca za banderu da visi danima za primjer ostailma !!
Javno vješanje!
DANAS NA KLIXU: jutros su na području Bihaća priveli osobu inicijala A.O. (1968) SUTRA NA KLIXU: opet priveli osobu inicijala A.O. (1968) koji je novu žrtvu silovao i tjerao na prosjačenje ZA TRI DANA NA KLIXU: osoba A.O. (1968) od prije poznata policiji privedena zbog silovanja i pokusaja ubistva ZA SEST DANA NA KLIXU: osoba A.O. (1968) od prije poznata policiji privedena zbog pokusaja ubistva, napada na sluzbeno lice, razbojnistva, utaje poreza......
za pola godine.... Osoba A.O je tužila pravosudje i dobila odštetu za nanesenu dusevnu bol i sad je jedan od najvećih bihackih biznismena ali se prica da ce se kandidirati na veoma visoku politicku funkciju ( iz nama poznatih izvora) vjerovatno novi komesar mup usk
Hajd budi protiv smrtne kazne....
nadam se da će taj hairlija imati isti tretman u zatvoru