Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokušaj ubistva metodom iz srednjeg vijeka, buzdovanom na lancu. Neviđena sramota.
Šta je tu pitanje? Da je metoda manje divljačka bila bi manje divljačka ali i dalje pokušaj ubistva. Šta bi ti da se vrati giljotina na ulice i da narod prisustvuje izvođenju iste?
još malo pa ćemo se mlatiti toljagama uz odgovarajuće krike.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Wow, ovo je bilo ekspresno hapsenje. Ja imam snimak sa videonadzorne kamere gdje se vidi tacno ko mi je ostetio jedan dio nepokretne imovine i evo vec 4 mjeseca policija nista nije uradila...
Pa naravno, sad "moramo" pokazati svijetu kako smo mi tolerantni i kako se ogradjujemo i osudjujemo ovakvo nasilje. Nabijeni kompleksi su cudo...
Kaze srbin koji je u sred Sarajeva upucao prestolonasljednik druge drzave :))))))))) Jbt panj koja ironija :))))))))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
SS 88
Već nekoliko članaka o ovom ćifi, a o našem Niski samo jedan. Sramota.
samo zato sto je jevrej napuhalo se . ubijaju ljude svaki dan pa nista. jad smo i bijeda. nisam za napad ni na koga ali dosta vise ............pretjerujete.
JOOOJ ZIDOVSKE PROPAGANDEEE
Joj ovog, dobro pa nije čuo za moderno oružje tipa; sablja. :D
Napad na Bosnjacke povratnike je samo sastavni dio rekreacije i ne odrazava se kao krivicno djelo.
Vracamo se korijenima
sta kazete, uteg ga okrznuo a on ima ozbiljnu povredu glave :D
Pa svaka ozljeda Jevreja je ozbiljna jarane !!!
Kaze Poslanik s.a.w.s : Ko uznemiri zimuju (jevreji i krscani sticenici) nece osjetiti miris Dzenneta.
A sta to znaci?
Eleonorce to znaci da je duznost nas Muslimana stititi sve druge koji s nama zive ! Zato ih nismo dirali u ratu koji su bili s nama ! Niti smijemo unistiti bogomolje kao sto i nismo u ratu !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hoćeteli sada napokon prestati pisati o ovome jadnom jevreju, kojeg su na tako mučki način napali? ebo vas on!
Najbolji hostel u regionu. http://tours.ba www.franzferdinandhostel.com
Nije Tuber nego Tauber. A što se napada tiče, ja kontam da ga je neko privjeskom za ključeve na lančiću htio malo vaspitno, a ono ispade buzdovan iz inkvizicije.
Đe ime i prezime?
pa ko je taj covjek sto ga je policija uhapsila?