Komentari (333)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
govno odvratno
prebit smece i sve mu jarane, da budu neprepoznatljivi
Kako znas da je to on? Jesi li siguran ili samo vjerujes sve to mediji pisu? Ja migrante nikako ne podrzavam kao ni tvkj nacin razmisljanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Vracaj djubre odakle je doslo!! Ali prvo ga namlati da ga ne prepozna mater rodjena!!
odlicno...jedinu pravednu presudu ovom sljamu debilnom mogu izreci...porodica familija komsije i sugradjani ubijenog mladica...
@aaa3 prvo treba utvrditi je li ubica, pa ga onda osuditi, pa kad odlezi dosudjeno, dozivotno protjerati.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A svoju drzavu smo rasturili, gdje smo makar imali miran i siguran zivot.
Znači naciste i četnike ne mrzim ko ovaj arapski šljam. To treba kamom dok ne bude komadića od njega ostalo
Sve preko Drine ili u Drinu, sav ološ se skupio u BiH.
Majmun odvratni..
Dodijelit advokata dodijelio bi ja njemu bukvu na igmanu pa komad po komad a dovukao 10 autobusa ostalih lijepih i milih jadnih napacrnih i vec kako ih zovu da gledaju pa da vidis oce li ikad vise bagra ista uradit smece jedno kretensko
nije to taj uopste, nema tetovaze niti su mu pletenice iste kao na dokumentima😂😂😂
oe sto ih zovu bracom treba spakovat i zajedno snjima u pakistan maroko..
Treba ga olesiti od batina
Selmo je ovakve ciljano dovodio u BiH a Džaferović im je davao državljanstvo
Volio bih da mi neko objasni kakav to azil i zaštitu traži neko iz Maroka, gdje nema rata, funkcioniše zdravstvo i školstvo bolje nego u BiH, na sve strane hoteli sa 5 zvjezdica i golf tereni.
Nazalos pal je mrtva glava.Ovo je pouka svima koji misle na ovakav nacin zaraditi brz novac, bez posljedica da se kanu corava posla.Droga ima svoj put od prodavca do konacnog potrosaca.
zguzit ga!
Sva zlodjela njihova na dusu DZAFEROVICU I CIKOTICU.
trbali su ga "skinuti" tokom hapsenja i gotovo
Ja ne mogu da vjerujem da su ga vec jednom hapsili, nasli marihuanu i pustili da i dalje slobodno hoda. Pa kakva smo mi drzava majko mila!!!!