Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postovana Policijo, hocemo ljudska i gradjanska prava koja su nam politicari iznudili pozdrav s postovanjem
POBIT ĐUBRAD DA IM SE UKINE TRAG !!!
Hatic je pravi mangup u Sarajevu!
Ovo onaj Hatić slikar ili se meni čini.
NEĆE BOGDANOVIĆ JOŠ DUGO SLOBODNO ŠETATI PO ŠEHERU. E JES PAMETAN JBT
dva barata Hatica, Mirza i Jasmin, STRAH I TREPET SA CARSIJE, podmladak ovih koji su pred penziju, inace rade ko izbacivaci u BASOVICEVIM objektima a u slobodno vrijeme.. utjeruju dugove.. majko draga, pa sad mi je jasno odakel ima onakva auta ja pomislio da je od zarade izbacivaca, pa i ja konto malo da se nabildam pa da zaradim sebi za djipa.. :) jhahahaha samo padajte jedan po jedan, polahko, ocistit cemo se mi kriminala kad tad.. bit ce SEHER SARAJEVO opet slobodan grad kao nekad.. uzivajte jos malo..
Pošaljite ga nama u Zenički KPZ,mi belegijamo alatke,ima da kune majčino mlijeko što je sao.
Sve sami LOPOVI!!!!!!!
To Hata, SILO NEBESKA, hahaha.... Joj glupana Alllllahu.... xD
To Milose kObilicu junacino. Kakav put familije kObilic od kosovskog junaka preko poturica do iznudjivanja para bratu Srbinu u Sarajevu. I sve uspjedose uraditi kObilici za samo 611 godina!! Expeditivni su nema sta...
nicija nije do zore gorila... najaci sam al u ZENICI...
@dedo pa tuzi i ti njega! ako je duzan nek ti vrati.
Kao da je Bogdanović cvječka! I njega bi trebalo spengati! Duzan je i Bogu i narodu! Pritajeni mutikasa!
oooo kObiliću!! Junačinooo smrdljiva!