Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posto su maloljetni daj im po 60 godina zatvora bez mogucnosti prijevremenog izlaska i koristenja vikenda.
@dzenan_86 Zar stvarno mislis da ce to postici nesto?
Po zakonu ne moze dobiti vise od 10 godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
djeca zelena ne razmisljaju o posljedicama,pazi kad je on ubio momka koji je prisao da rijesi problem da ih smiri koji se nasao na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme,on bi ubio onda bilo koga.BOLEST zvana "moras biti mudonja u drustvu".Sve od srca koji su karaktera ovih maloumnih debila (nosanje nozeva,torbica,kurcenja,razmahivanja,mangupa) saljem u TRI PIC*E MATERINE.
admini kliksa su pravi govnari
Situacija u jednom društvu će se promijeniti tek kada se promjene jedinke tog društva. Puno je više potrebno raditi na prevenciji a tu su najvažniji ipak - - - RODITELJI
kakvi debili raspale kucke i disfunkcionalni likovi imaju djecu .nema ovde nista cudno ..cudo je da se ne desava vise
Nisu se djeca imala gdje sakriti garant je mali pobjegao kod tetke
Ovakvu dječurliju maloljetnu na robiju 10 godina. Ono nema 18 godina već se pokazuje kakav će čovjek postati. E moj grade i djecu su papčine!
Sada sudstvo neka nastoji da trazi opravdanje za ovako nesto, nakraju ce ispasti ubice su bile neuracunjljive ili nisu uzeli obaveznu terapiju..
Ništa novo u divljoj faveli Sarajlabad
Oko za oko, zub za zub....kada bi svi znali da ce se to doista desiti, bez obzira o kome se radilo, sigurna sam da bi smo svi vodili racuna o svakom koraku....lijepi strah
@bosanka hercegovic misish dabi ovi klinci to uzimali u obzir? nidje veze.
Sve dok je drzava,sud,sudije takve da nekom daju za ubistvo 20 godina zatvora,a nekom ko ima pare i potplati advokate i sudije dobije 5 godina,ovako ce da bude.Sve sama ubistva,svaki dan crna hronika je puna ubistava. UZASSSS
I onda se neko cudi i kritikuje, zasto se neko ne umjesa kada vidi belaj situaciju, tucu i slicno. Evo vam odgovor. Da mladicu Bog da lijepi Dzenet a porodici sabur.
Najveći problem ovog grada je što policije nema na ulicama... Nikako... Nema patrola, nema ništa. Jblo vas hapšenje... Najlakše je hapsiti i pred nekom opajdarom pustiti da se brani sa slobode. Prevencija nula... Nema policije na ulicama.
Meni treba kasikara on crna,naravno nikoga da povrijedim,vec da cuvam sebe,dobro itekako cu platiti jednu.
malog kao i roditelje mu na robiju poslati. nikakve kulture ni odgoja vise nema ovdje
I roditelje i djecu u zatvor, jer su naucili djecu da se sjekirama i nozevima biju. Gdje su sake kukavice smrdljive. Fuj!
Naravno, postoji i ekonomska dimenzija problema. Sve u svemu,policija treba vise pendreciti i kaznjavati,i sve ce se tonormalizirati. Sarajebo je grad koji ima vise stotina hiljada ljudi, a sto je vise ljudi vise jeninpotencijalnih problema. Ovim SDA botovima lijep pozdrav uz poruku,idite odakle ste dosli i cuvajte ovce