Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A jesu mlavili uh
Bravo za policiju. Samo jedna primedba,pri pokusaju bijega trebala je da radi \"vaspitna palica\"ili narodski od milja\"pendrek\",jer on covjeka pravo smiri. PS Znam iz licnog iskustva.
Da je stara milicija vraga bi pokusao pobjeci, prvo bi dobio batine sto je naletio na njih pa bi bio miran kao bubica. Dobra stara vremena, danas od kriminalaca ne smijes hodati ulicom...
poshipu ga lloyd
A jeste,u poslednjih 20 godina \"diplomiralo je\" sijaset krimosa u multinacionalnom zemunu. Sve mafijasi nikova:Pacov,Saja,Boske,Balon,Toljaga,Mamica,Asaga,Kinez,Japanac,Svaba,Tetejac,Taraba,Kandzija,Aga,Vrabac,Babura,Jeremy Tanga,Pajser,Profa,Chicha,Mile pakna,Bambus,Ficha,....otprilike mesavina Buvlje pijace i zooloskog vrta!
imas pravo sto posto! dajte njegovo ime sta ga krijete?
cim su incijali, znaci srbin. da je napisano puno ime i prezime, eh to je ili sandzo ili bosnjak.