Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PRAVDA ZA BESIMA SMRT KAMATARIMA
Treba malo razdvojiti slucajeve. Slucaj jedan besim palikuca i ocito mentalno pooremecena osoba koja j ugrozi
Ima'ce sada besplatno stanovanje narednih par godina... Kud ces vecu pravdu?
cuj pravda za Besima. Lik barem jos 4-5 stanova unistio. Ovo se moze nazvat i terorizmom. Pravda za komsije, Besim je sljam ljudski.
Covjek izgubio razum, vidi kakvo je stanje u drzavi... Dobro da ima ikako normalnih
banke su zlo
zirant je najobicniji kriminal cuj zirant taj kome dajes kredit moras procijenit dali ga moze vracat ili ne ovako i trecu osobu uvlace u sranje ko da je ovom coveku to trebalo da uvlaci sam sebe u sranje sa 6w godine
pa kako ljudi ne dodju pameti. ne bi bio zirant ni rodjenom bratu
neznam sta bih rekla ali besim je bukvalno natjeran na ovaj cin kad si u bezizlaznoj situaciji covjek je spreman na sve
Tko ga je tjerao da bude žirant?? Ako je vec bio u bezizlaznoj situaciji u tu je situaciju sam dospio i trebo je zapaliti stan onome kome je bio zirant.
Samo ako ikako bude izvodljivo oguliće jadnom čovjeku kožu. JA DRŽAVE?! JA DA SAM NA MJESTU HASEČIĆAN SVE DA IMAM NOVAC ZA KOJI ME ,,PREPOŠTENA ,, BANKA DUŽI NE BI DALA, NEKA ME KAZNE I KOLIKO TREBA U ZATVOR. IZ PRINCIPA BI KAZNU ODLEŽALA I TO SA ZADOVOLJSTVOM ALI OD MENE NE BI GUZOVAČE HAJROVALI NI JEDAN FENING. M A F I J A.
Mogao je i ubiti nekoga i onda pravda za Besima? Ne, zatvor za Besima nek se opameti
Supci sa klixa, ovdje ne stavljate inicijale, nego puno ime i prezime, a narkomane i kriminalce stitite. fuj bagro pokvarena.
Besima ne pravdam, ali s obzirom da je novinarstvo svedeno na copy - paste moram prokomentarisati. Dakle, nakon što su čovjeku došli popisati kvadraturu stana on je "presvratio" i koliko ja znam prva zamisao je bila da raznese sebe zajedno sa stanom i da na taj način banci ostane devastiran stan. U tom trenutku nije sigurno ni pomišljao na komšije i eventualnu štetu na njihovim stanovima. Puno je Besima u Sarajevu, odnosno slučaja "žirant sam i otpaćujem kredit". Potez mu svakako nije bio najsuvisliji ali totalno je glupo ostavljati osuđujuće komentare jer ni sami ne znamo kako bi postupili u ovakvoj situaciji. Mpžda ne bi bombu bacali ali sigurno ne bi bili ravnodušni.
Pa ko ga je tjerao da bude ziranat i uzima kredit...
Ovaj slučaj je pokazao da su temelji kapitalizma odnosno bankarski sistem ranjivi. Građanska borba protiv svjetskih lihvara počela se voditi tamo gdje su najtanji, na nekretninama.
Da ste nekad sjeli u taxi kod Besima na aerodromu ne bi ga vjerovatno tako branili. Banka je možda uzimala 10%, a na aerodromu se uzima 300%-1000%. Nema čistog u ovoj državi sa koje god strane da se gleda.
Vratite nam Elvisa,Haseta -Brus-Lija a evo vam silikoni ,atomska i cia...
lijenštino novinarska, kad si već kopirao vijest od prije nekoliko dana gdje si ubacio par rečenica trebao si bar izbaciti dio u kojem stoji da su se stakla već počela mijenjati. Stakla su već odavno zamijenjena, a ti bar trebaš selektivno kopirati...
i sta ces sad moj beko bekane? kako si samo sam sebe jos gore yebo. sumnjam da ces od taxija zaraditi da mozes obitavati u hotelu europa dok se slucaj ne rijesi