Komentari (320)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da ga hoce neko roknut,sevapa bi zaradio
I njega i familiju
Spahovici ubice, kamatari, wannabe krimosi......cijela familija naopako nasadjena
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Otac mu komentarise sliku na kojoj ga hapsi policija i napise lafac moj 😅 pa to treba zatvoriti u jednu sobu i zapaliti od najmladjeg do najstarijeg
Zasto nisu ihapseni doktori koji su ibili malenu Dzenu Gadzun?Zato jer roditelji nisu poznate FGR licnosti?Je li ovo ok da doktori iz Nasa stranka ubijaju djecu?
Kako je on na slobodi nakon oružane pljačke i potjere koja je bila prije samo 2 godine?
Ovakve sirovine i djubrad ko sto je ovaj Spahovic obavezno skloniti sa ulica dok jos ljudi nije stradalo
Evo prilike da se Zoran Čegar dokaže. Neka njega premlati, da ne mlati one jadne momke koji za par stotina maraka drhte satima na -15 i naplaćuju parking.
Ne bitno o ovom slucaju ali i pjesaci nekad ne gledaju trce preko ulice ko na olimlijadi
Pjesaku je bilo zeleno i prelazio je na pjesackom prelazu. Boze sacuvaj takve ko ti treba skupa sa ovom ubicom strpati!
Evo pustili onog sa kilama skanka i ostale koji su vozači ili šta god rade za političare, a sude Vikiću i borcima, svako je lud ako ikada bude ratovao za lopove, svi su bogati a puške ni linije nisu vidjeli. Ovaj u trezoru, onaj švercer cigarama itditd itd, uništili fabrike i državu, niko ne odgovara.
samo pravdu u svoje ruke, kriminalci stite kriminalce
Može se svakome desiti, izlete i pješaci, nedaj bože, ali gledam jučer, tamno sivi golf, čini mi se 6,prestroji se u traku za skretanje lijevo pa se na zeleno ubaci u desnu traku koja vodi pravo, ne može faca da čeka, tako da, hajde što majmun sebe ugrozi, nego druge ubije.
Gledam jučer, tamno sivi golf, čini mi se 6,prestroji se u traku za skretanje lijevo pa se na zeleno ubaci u desnu traku koja vodi pravo, ne može faca da čeka, tako da, hajde što majmun sebe ugrozi, nego druge ubije.
uhapsen? treba im sta ukraj bar 15god murije i deportacija iz drzave
Hebo sebi familiji klosarsku,u toj porodici nema niko normalan. Klosari,reketasi,dileri,kockari,varalice i sl. Uzi i siri krug familije sve od zla oca od gore matere.
Najgore je sto ce vremenom ovo splasnuti i nastavimo dalje do sljedece zrtve.
DOŽIVOTNA!!!
Treba i njega i familiju na Aljasku poslati...
Mozda je poznat nekom meni nije