Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vazio za tolikog talenta, dobio priliku da uspije, al ocigledno ima preca posla od fudbala/nogometa... Niko te ne moze zeznut koliko sam sebe mozes...
Haha rece Paul Gascoigne :)
redakcijo klixa pisham vas po glavi, a kad se desi ubistvo, krađa, pokusaj ubistva i slicno negdje na ulici onda objavite samo inicijale...kerovi jedni samo mutite!!!
Skont'o da je dvoguza bolji izbor
Zato je i dobio nogu iz Sarajeva !!!!
pravi sportista
Sta je ovo svi se furaju na mafijase i fudbaleri i politicari, svi redom!!!!
Klosarcic seljak, toliko o sportasu!
evo na grbavici svrakic ulaze pare bice ovakvih "slucajeva" :)
Zbog prezimena ili ... ?
Anide anide sljedeci put pazi. A poslje ce piti alkohol pusiti.Sram da te bude puuu.
Anide anide sljedeci put pazi. A poslje ce piti alkohol pusiti.Sram da te bude puuu.
Husref Musemic: "Travancicu, svakakvih je seljaka dolazilo u Sarajevo, al' ti si najveci!"
pa jbt nije pobio pola Jelaha!!! Klix ga već sahranio djeda mi...
da si bogdom pametan kao sto nisi, bolje da si svoj talenat iskoristio u korisno nego sto to radiš ali hajde, boli mene briga za tobom, cak me i ne zanimaš previše, jer nikad čuo za tebe nisam. Vozdra. Hvala!.!
ma ne stvarno kapetane sramota da pucaju na ovo oblačno vrijeme...misliom nema smisla,neko nema ni pištolj a neko čak i puca i to u vis...e jbg...samo mali pucaj vje baj trebaće nam svima uskoro ...plima ponovo ide ka BoH trebaće nam svaki tako nastrojen da se odupremo cionistima koji nam najavljuju i gay paradu
pucaj pali moj pištolju mali jedan dva evo vam ga na
kakooo nekii mangupii baš imajuu srećeeeeee