Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zanimljivo, ako je udes iza 0:00, ili je audi ili je bmw
malo se nalokala SDA mladez
Sta bi ti bez SDA, o cemu bi jadan pisao?
Tu noć semafori na ključnoj raskrsnici nisu radili.Ko će za to odgovarati?Zašto policija nije regulisala saobraćaj ? Iako je kasno Film Festival je drugi dan.Aktivan grad cijelu noć.A uslikan je samo Audi a auto koje ga je odbacilo vozilo je sa šina upitno kojom brzinom kad ga je toliko odbacilo da se više puta okrenuo .Sreća opet bez težih posljedica ,samo materijalna šteta.Sve pred očima policije ... Žalosno
Uvjek je neko drugi kriv. Sudarili se, pa sta, ni prvi ni zadnji. Svakakva glupost je budalama vijest i da izbacivaju iz sebe svoje frustracije. Nas narod je jedino prvak svijeta u mlacenju prazne slame i pametovanju, drugo sve nula.
Koja je svrha slike br, 2. Ovdje vise nije pitanje novinarskih standarda, nego zdravog razuma.
Ehhh,al me puca nostalgija....ne za udesom,već za Marijin dvorom i stanom koji sam nekada imala 💆‍♀️💏🤲💙 D.D. nedostaješ 💙
Naravno kad semafori nisu radili cijelu noc. Cista krivica MUP-a sto nije regulisan saobracaj.
Sinoć nigdje nije bilo policije, a vidio sam najmanje 10 auta da se trkaju, čak i neki idiot u starom Renault Master kombiju.
E muke oboriti aluminijski znak, pa nije oborio kuću
@DalekoNajpametniji 😁👍
Tu na raskrsnici kralja Tita i maršala Trvrka vazda neki belaj.
odmah psihijatru poslat nek mu karton otvore pa nek nikada vise postena posla ne moze naci
@malinazivot ma pusti retard neki , misli da su svi ovi logovani preko google jedan insan ;D