Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jovo upravo prolazim iste trenutke, kako se odupirem da isto ne učinim ni sam ne znam.
Jovu za predsjednika!
"zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da bi puštanje na slobodu osumnjičenog moglo rezultirati STVARNOM prijetnjom"... To udaviti zenu nije dovoljno stvarno? Sta bi bila stvarnija prijetnja, udaviti ih deset? o.O.
Čekam presudu da vidim isplati li se i ova moja Fata ne zatvara usta sem kad puši.
Ne znam, stvarno mi više nisu jasna ova tumačenja uslova određivanja pritvora. Sto puta nije određen pritvor kad je bilo logično da bude a ovdje gdje baš nikakve veze nema da bude određen to je urađeno. Šta će čovjek, prenijelo ga i na žalost uradio. NIje više prijetnja ni po društvo. Jest teško djelo ali često puta se ne odredi pritvor za ovo. S druge strane, najveće kriminalnce, ponavljače djela, recimo auto-mafiju, puste da se brane sa slobode. Za to vrijeme isprepadaju svjedoke, sakriju dokaze, mnogi pobjegnu, vozaju se i divljaju po cestama....Sve naopako.
BiH realnost
Jadan čovjek
I ja isto kada vidim ove političare postajem nestabilna osoba. Sreće njihova, pa nikad da prođu pored mene.