Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E neka je policija objavila informaciju da zna ko je. Sada se dotični više nikada neće vratiti u BiH, a Hrvatska po običaju neće izručiti optuženika. Baš pametno.
Ulazio autom u Importane garazu...hajd...udario pjesaka zadnjim dijelom auta....hajd.... ali trava ispred Importane centra na ulazu....e to je vec naucna fantastika....Sta? Nije ga vidio u toj savani ??? HAHAHAAAAAAAAA
hahahahahahahahaaha kako ofirno vidiš komentare koje piše vozačeva ekipa... samo ne kontam gdje oko importanea ima trava????
ovi novinari svasta pisu. prvo postoje kamere u importaneu na kojim se vidjele i tablice i cijeli dogadjaj, tako da za pomaganjem gradjana nije bilo potrebe..drugo da je ovo istina ko sto pise,ne bi mijenjali naslov na klixu
http://www.index.hr/images2/traktor540px.jpg
Prica o jednom vozacu s land roverom koji je udario pjesaka u inozemstvu...bio je jednom jedan vozac koji je udario svojim autom pjesaka kod importane centra i otisao isto kao da ga nije udariooo i kraj a prica bi se trebala zvat VOZAC LAND ROVERA KOJI JE UDARIO PJESAKA JE* U INOZEMSTVU ccc klixa i govana
ono što je najvažnije je da portal klix da demant vijesti. čovjek NIJE POBJEGAO. Otišao je na put i sve se vidi na kamerama, za koje svako u ovom gradu zna da se tu nalaze. @KUM je dao sve detalje iz prve ruke ali to skoro niko i ne pokušava komentarisati pozitivno, važno je \"da komšiji crkne krava\".
:D kralju, sahu, matu...hahahhahahaaaaaa neka si im rek\'o...nepismeno moj jaro sve nepismeno... pa valjda \'\'Vozac koji je udario pjesaka nalazi se u inozemstvu\'\' ili \'\' Pobjegao u inozemstvo ...tu uHrvatsku\'\' :)
pa ako ga je udario u inozemstvu, neka ga ganja onda policija te zemlje
Laca, brete izdrži :)
@laki seljacino jedna. naravno da znam da je Range Rover luksuzni dio marke Land Rover, ali se ovako sire dezinformacije da je rijec o vozilu koje to nije konjino!
Ovo se zove primjerena kazna: likovima 40 godina zatvora http://7dana.info/?p=9642
Sta kriti Igor Kurjak sin Asima Kurjaka. Jer ja sam GUZONJIN SIN
A LIK JE DOKTOR........KADA SE ODMAKNUO OD NESRECE IZASO IZ AUTA DA VIDI DALIEJ OSTECEN I NASTAVIO...........
Range Rover je Land Rover....
Ti pijani vozači i ziganke (sa djecom) BACAJU se pred auto, naročito ako je registracija strana. Ne možeš ući u BiH a da ne budeš OPLJAČKAN. Dobro došli u BiH.
Majmun je KURJAK IGOR za bolju obavjestenost sire javnosti.