Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bas u B i H vise nemozes sigurno hodati trotuarom a da te neka guzica ne zakaci. Nagare na gasu po malim lokalnim ulicicama ..svaka budala danas ima vozacku i svaka budala vozi kola bez vozacke..
cekali smo skoro 2 sata :)))
Jašta je saobraćaj bio kratko zaustavljen, par sati su i magistrala i put iz Hadžića (za koji su dopustili tada da bude alternativna magistrala) bili totalno zakrčeni. A za tog Ć.B., šamarčina.
Kad je dasa oborio cuj oborio slomio pjesaka i kidno a kasnije spizdio u kamion trebalo je samo pokrit auto ceradom i doticnog gospodina ostavit unutra i obac ga za jedno par dana pa sta mu bog da u medzuvremenu...
Ima Boga da je k\'o miš.
Ćamile naj.bemo ti se familije.....pichko retardirana!!!
...mogao si barem procitati tekst, a ne samo naslov..odkad je covjek od 47 kuka ,,babin sin\'\' i odkad je Golf auto???
sve sebi, sinko!
Sve se vraca sve se placa ija ija o
UDARIT STARCA OD 82 GOD I POBJEC PA DOKLE OVO IDE BABINI SINOVI NABRIJANAIH AUTA MISLE DA SE SVIJET OKO NJIH VRTI
What goes around, comes around!
mamu mu njegovu treba mu tako dijete lupit pa pobjeci, da vidi kako je.
cuj \"ljekarski zbrinut\".... najgore je biti pjesak u ovoj nam lijepoj drzavi...
ovakve treba javno objesiti
HOCES TI BJEZAT MAJMUNE JEDAN