Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj oboren. Pa nije čunj. Ili je to u Sarajevu neka takmicarska disciplina.
kad čitam ovo "oboren pješak" uvijek mi je slika figurica čovječe ne ljuti se u glavi
@Vlastimirovici2 može i šah.... ali u šahu se figurica ne izbacuje odn. "obara" onako hinsjki kao kod ČNLJS
Pješaka je udarilo auto marke Audi koje se kretalo iz pravca Klas pekare Paromlinskom ulicom u pravcu Pofalići. Vozač je bio u pijanom stanju (0.8 promila) i tvrdio je da mu je "dedo iskočio pred auto", vozio je bez vozačke dozvole i bez ličnih dokumenata. Stariji čovjek je bio na pješačkom prelazu koji sam par sekundi prije njega prešla s prijateljicom, sve smo vidjele i dale izjave. Ako dedo bude imao teže povrede vozač ide u zatvor.
Nije novinar klix-a kriv za ovaj termin "oboren" . On je samo preuzeo izvornu vijest. I jucer ste se mogli uvjeriti kada su na zalost u Ilijasu ubijene dvije osobe. Recimo na FTV na teletextu pise : Nakon tuce preminule dvije osobe. I to u "pucnjavi " . Medjutim na isto mediju u vijestima potparolka mup-a je fino rekla da nije bilo pucnjave. Dakle vijesti su netacne ali je dvoje ubijeno.
Tužno je bez Nefića, jel'de???
joj gramatičara što su se razbacali..možda je bio na biciklu ili skejtu pa je oboren
Gdje je ova slika tačno? Liči mi na Kolodvorsku ali to je već Socijalno.
Oboren na popravni e klixE😂
Oboren? E tebe su trebali oboriti na ispitu, pa bi zavrsio kao hodza na Kobiljoj glavi - umjesto da nas zaglupljujes i zatupljujes svojim nebulozama. Obrazovani, kreativn i progresivni mladi ljudi - puni znanja i htijenja - ne mogu da nadju posao - i kao takvi su primorani da idu na zapad - dok kvazi portali zaposljavaju "obarace".
"Oboren" ... kao da K1 borci pišu članke ...
Dolac Maltu preimenovat u Aliju Izetbegovica
Vratite stari lezeci ovo nije lezeci voze po 80 preko ove karikature od lezeceg onaj je lomio kartere