Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa koja platforma
Discord garant
Samo ako je destruktivno , ama tu smo prvi , 👍
Provaljeni su ipak. Sama ideja je destruktivna, ali govori o istraživanju mogućnosti prikrivanja. Njemačka ili Švedska djeca ovo ne bi ni pokušala. Za njih su igrice za igranje i ništa drugo.
Bratsvo i Jedinstvo
Loši učenici svih zemalja, ujedinite se! #Kecaroš #As
Jesu, debilne su generacije, ali da bi generacije bile debilne moraju ih debili odgajati u većini slučajeva, tako da malo tu djecu vaspitajte, kad vas roditelji već nisu.
Ovo je MSS u Gradaccu. Haman neki mali seronja iz Gradacca.
Gradačac je tiho i mirno mjesto samo kada se gleda iz vana. Tamo se okreću velike pare još od rata. Ne bi me čudilo da su iz mješovite ili gimnazije dio ove priče.
To su zatucane generacije nazalost
Slazem se. Vjerovatno bi radile ali mozda i ne. Ti sto si uradio uradio si da te niko ne provali a predpostavljam da tada nije bilo mobitela i da smo tu negdje generacija. Lakse mu je otici na osamu, dojaviti bombu sa prepaid broja i unistiti aparat ovako preko interneta morali su pasti kad tad. E to je razlika i na to sam mislio.
Ma daj mi smo DDoSali jedni drugima netove 2008