Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srbin55;ko ti jebe mater cetnicku i tebi a i ovom sto je petljo s mafijom,pa ga sad ukokali,ko\' mu je kriv!!!!!!
ovo \"svima \" odnosi se samo naravno na sve balije, jedite govna i jebo vam smrdljivi alija IZMETbegovic majku , a svi SRBi njemu jebu balinsku majku
jebem vam svima majku balinsku u p... smrdljivu
ma ko jebe mrtvog cetnika
ALLO BRE SRBADIJO KOI VAM JE KUJAC. Ko vam je kriv sto ste separatisti,nacionalnosti budale jedne. Ima pravo na vjeru ko kakvu hoce bez pritiska to je demokratija.
ko mu jebe mater,sto se petljo s mafijom
Pocivaj u miru sokole...kazu ako je turcin krvav do lakata poturica mora do ramena,nije njima zameriti kompleksi bili a kompleksi ce i ostati...R.I.P.
Trebalo je Carlamu naseg poznavati, pa onda tek komentarisati,. Neka mu je vjecna slava, pocivaj u miru, porodici iskreno saucesce.
Pogledajte samo predhodni clanak iz Crne hronike. Neka veza? :D
poshto je 99,999999...% vas nepismeno!!! evo male lekcije iz istorije, ali posle odrzane rechi o pokojniku!!!! DRAGI CHARLAMA, NEKA JE MIR I SPOKOJ TVOJOJ DUSHI!!! BIO SI CHOVEK KOG JE BILA CHAST POZNAVATI!!! JEDNOM RECHJU \"CHOVEK NA MESTU\"!!! o tebi mogu samo da prichaju oni koji su te poznavali, oni koji tu chast nisu imali mogu da se pokriju svojom sramotom i nek cute za vek vekova!!! NAPOMENA: kao SRBIN ponosno mogu da kazem da nemam nishta protiv bilo kog choveka bilo koje veroispovesti i politichkog uverenja!!! Sva ta mrznja teraju choveka da zivi u jednoj jako loshoj iluziji!!!! a shto se lekcije iz istorije tiche prochitajte malo period balkana pre 1389. g. pa cete videti da smo svi mi isti ljudi, samo su nas mala grupa ljudi 1992.g zavadila do krvi!!! a to smo krivi svi zajedno za to!!!
Ma da, u Lukavici \"Divlji zapad\" a ovdje \"divno i krasno\", jeste li vi normalni, pa ovdje pored kriminalaca i maloljetna djeca jedne druge zlostavljaju!!! ma UZAS sve poremeceni do poremecenih hodaju po ulici - a to nisu Srbi...U SARAJEVU ZIVI VISE SELJAKA TRENUTNO NEGO STO IH IMA CIJELA LUKAVICA SA OKOLINOM. Face koje svakodnevno vidjam na ulici su one PRAVE...MA FUJ. Nikom i nista MI ne smijemo reci...
fakat je sa-x otis\'o u helac ne daju komentare na vijesti o Britni i slicnim glupostima a ovde gdje je 100% da ce se zakrviti sve moze...
istocno sarajevo; pa gdje vam je to?mislite na smrdljivu lukavicu sto smrdi po kravljem izmetu,oh pardon,svinjskom izmetu i vama samima-svinjama smrdljivim cetnickim!!!!!
srbija ko\' nokija,nokija sve tanja srbija sve manja he he he
umri ti kujo cetnicka, vlasi najebem vam se mame svima