Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
popusite vi meni al pravopisno.....
Ovim se dokazuje Darvinova teorija "prirodne selekcije", samo uz pomoć vatrenog i hladnog oružja.
Nesporazumi između konkurencije?
Ovaj što mu stan "iznajmio" sigurno nije bio doma pa se spasio ( on garant na drogi hotel sagradio ) ...? ? ? Ovo je baš lijepo, kad se oni međusobno tamane, pilicija dođe, lijepi sve "pislika" kredom malo pošara naokolo i gotova priča . . .
Tako se to radi , samo se pobijete medjusobno da narod nemora placati municiju policiji ! hahaha koji su ovi krimosi majmuni prepotentni , da se hoce svi otrovat grupno i praznik na taj datum napraviti da se slavi kao 1. Maj x 2 !
Refko imamo dilera
Ovi iz Klixa.ba nikad nauciti da nije Banjoj Luci nego Banjaluci (Jer je ispravno ime grada Banja Luka i Banjaluka ). Levati !
da hahahah bas .
Feluga, u Banjaluci kad se pise spojeno, a u Banjoj Luci kad se pise odvojeno. Zvuci bezveze, ali je ispravno :-) Kao npr. Vrnjacka Banja - u Vrnjackoj Banji. Bajina Basta u Bajinoj Basti, a ne u Bajina Basti. Ne znam zasto su novinari u zadnje vrijeme navalili na tu varijantu, a ne "Banjaluci".
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ako je narko diler onda neka je
uviđaj je,inače jedino što policija obavi u ovakvim slučajevima
ja u ovakvim slucajevima ne bi ni to obavila!
upravo tako!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)