Ubistvo u porodičnoj kući
1
Ubio suprugu pa se predao policiji
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVDJE BI TREBALO ZABRANITI KOMENTARE!!!!!!!!!!!!! OVO JE TRAGEDIJA JEDNE FAMILIJE I NIJE ZA S PRDNJU . NIKO OD NAS NEZNA KAD SE TO MOZE DESITI U NJEGOVOJ FAMILIJI : ZALOSNO .........KAKVI SMO ; TAKO NAM JE !
Ma otislo sve u piz.du ma.terinu
CRKO U ZATVORU i OVAJ STO UBI A I OVI STO GA BRANE PRIMITIVNE KRETENCINE!!!!!
da je na vrijeme ubio do sada bi je odlezao a ovako ce umrijetu u zatvoru
@realista Najveci zlocinci na prostoru ex Yu su bili vatikanska krtolicka krvatska pogan pavelic, filipovic i luburic, nisu su bili turci nit muslimani.
sto nije nasao Dodika pa ubio,sto ce zenu ,koliko je hrabar
Najveće barbarstvo u istoriji na ovim područjima su izveli Stepinac i Pavelić koji nisu nikad živjeli pod Turcima. A što se odvajanja tiče sam pojam ima više značenja u nekom smo se sigurno razdvojili.
A garant je bila dobra domacica kuhala,cistila,spremala..i da ovo zasluzi od majmuna..fuj
Uzas!!!!!!jadna zena nasao nju da iskali bijes i silu,e sad za resetke pa tamo uzivaj i zasluzio si::::::f
glupi bosnjo ni po cemu drugo se ne prepoznaje nego po alkoholizmu i maltretiranju vlastite zene i djece,nadam se da ce se dobro napatiti u zatvoru!!!!!!!:!
Barbarizam kojim je Turska zagadila cijeli Balkan ,a u potpunosti ga upraznjavaju Siptari i Bos.poturice.On je zarazio i Hriscane kao kuga od cije se zaraze nije moglo pobjeci obzirom da su Hriscani vjekovima zivjeli pod Turskom vlascu i sa Turskim dupeliscima koji se danas samonazivaju \'\'Bosnjacima\'\' HVALA BOGU DA SE ODVOJISMO !
da, da. tvoja majka joj je bila najbolja kolegica
sigurno se trpala po komsiluku
DA OVA NIJE BILA JUCE NA GRBAVICI !? LOL HAHAHA
Šta mu je ovo trebalo,Frajer treba da zakupljuje mjesto na mezrju a ode u KPD-om.
mislin da je otislo u dvije..