Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ubijeni imao 17 godina a ubica ima 15...ubio ga sjekirom....
Kakav ba noz,sjekira novinarcicu,sasjeko dijete maloljetno.Monstrum
@yeba.mene.drzava aa sta ti procito naslov i mislis sve znas..sto je jos gore povjerovo ..a svakakve lazii pisuu
Sarajevo puno klosara, nazalost
Sve to treba poslati odakle je i došlo, takvi papci nemaju šta tražiti u Sarajevu!
Nije normalno stanje, ostavke!!!!
Svako ko djeluje imalo sumnjivo na ulici treba da se legitimise, pretresa i ispituje dan-noc da ne bi doslo do ovoga. Policajci da se malo bolje vide i rasporede po ulicama svih gradova.
@KakavBaTi pa bi legitimisali cupavu djecu pred ALU kao neku vecer a bruda 5 m dalje rasirio se kao sida sa autom na trotoaru.
Znam ja nas, 'ebo ti nas.
Kaže Kojović da šestorka pretvara kasabu u metropolu.Zasad im dobro ide...
Ako ubicin babo bude u SDA eto ga na slobodu za 7 dana nema sumnje...
sve je do odgoja..sada vecina mama je 18 sati na fejsu a otac u kladionici.
Debilizam i renesansa.
BRISI KOMENTARE
boze bas katastrofa gdje mi ovo ziivimo sabur porodici
Roditelje treba pocet hapsit, kako ce SDA botovi ovu nesrecu komentarisat, jer nije im komesar iz stranke a problem se ponavlja godinama, zalosno.
To je ono : " Pusti ga on je mali, sta on zna". S 4 godine pocinje da terorise normalno odgojenu djecu, gdje se roditelji stavljaju u zastitu svog sina, buduceg bandita. I kad nekog ubije, ili bude ubijen onda hiljadu pitanja pa gdje sam pogrijesila/io. Zao mi je nevino nastradalih, al roditelji su ti koji od njih naprave ubicama, narkomanima, kriminalicima, neradnicima....
@SchonenMann23 i još da nadodam, svačije tuđe dijete je krivo samo moje nije. Moje je zlatno itd...
Ovi komentari sto spominju policiju pa komesara... kad cete se vec jednom svi kaniti uplitanja policije u svakodnevna drustvena zbivanja... pravite samo stetu svima... policija nema radar koji cita misli da da zna kad ce belaj jedan na jedan.
a prije dok je komesar bio neko drugi a nije bio uhljeb kao i ti iz NiP onda je policija trebala čitati misli građana?!! ministar da je moralan trebao bio dati ostavku jer i ptice na grani a i on zna da nije dostojan funkcije koju obavlja. p.s. ajmo NiP botovi pucajte - 😜😜😜😜
Jos jedan mlad zivot ode
Dva života odoše, nažalost
Šta očekivati, tinejdžerima su uzori sitni kriminalci sa bijesnim autima za koje država ništa ne radi da preispita porijeklo (naravno jer bi to znacilo da oni koji odlučuju trebaju dostaviti porijeklo svoje imovine), turbofolk reperi koji pjevaju o drogama, amoralu, sa oružjem u rukama. Samim tim, moto je "brzo do love". Da ništa ne preudiciramo ovdje, generalno društvo se zove farma i parovi.