Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nikad necemo imati mira dok te takve neosudimo na dozivotnu robihu opet kad izadzu neko ce nastradati
Smrtna je i ukinuta samo da bi političari zaštitili svoju guzicu u slučaju izdaje države.Prema tome nikad neće ni u razmatranje ući jer oni vrše pritisak na sudstvo.
Porodica nastradalih lica od strane razbojnika nema pravedne kazne a to je ne samo robija nego i odšteta u vidu oduzimanja sve imovine razbojnika ili njihovih roditelja Židovima odgovara korupcija a ona je sveošta tamo gdje vladaju njihovi zakoni. Pita li se lokalni kromanjonac zašto ga to što on naziva vlast nije pitala niti za jedan jedini zakon koji je ta vlast usvajala. Kako može biti tvoja ržava ako te ne pita za zakone?
Nace se advokat i psiholog i reci, maloljetni neznaju sta rade.Slomit im i ruke i noge supa dnevno i komadic hljeba i teski rad svaki dan ciscenje korita rijeka.Nebi me iznenadilo da nedobiju i sobicu i kompjuter da ne propuste instagram i facebook.
Samo im dozivotnu treba dati dzubradi jedna
Zalosno je sto su kazne smijesne, sto ce ubice dobiti malo zatvora, izlaziti za vikend i vrebati narednu zrtvu jer nece osjetiti neke posljedice svog zlocina. Ludjaci kao sto je Gacic bio. Osim toga treba im imena objaviti javno.
Treba ih motorkom isjeci ma komadice, jadovi jadni i nista ispod 45 godina Zenice..
Krivičnim zakonom je definisano da se licima, koji u trenutku izvršenja krivičnog djela nisu navršili 21. godinu starosti, ne može izreći kazna dugotrajnog zatvora.
To treba lavovima baciti da ih zive zgule!
Sve ovo je uticaj bolesnog zapada.
Zrtve sistema i ubijeni i ubice.Lokacija sticajem okolnosti.Nalik padu boinga 737 max8.Isti narod(ne nacija) sa razlicitim softwerom u glavi,teska prilagodba na sistem lopova,neimastine i slicno a reakcija umjesto posao,napredak -ono lopata i sarafciger po ljudima.Mjenjajte drzavo plan za nasu djecu,na njima svijet ostaje vidi se kako-pod njima
Maloljetni,teskog imovinskog stanja,pokajace se,obbecati da ce biti dobri i vjerni drugovi,,,,,a uz pomoc advokata dobice najvise 5 godina zatvora i to poluotvorenog tipa.
Odoše nam mlafi, u Njemačku, u zatvore, u 3PM.
Novinarka na FTV-u reče protjeran iz Njemačke. Ovdje piše SAD-a. 🤔
opet imena i prezimena ubijenih a ubicama samo inicijali intelegentno od policije pravo
To su počinili jer su bili u nevolji, i sad su upali u još veću nevolju. Uzrok može biti dosada, bijeda, tuga, bijes, pogrešna religija, neuredni planovi... Duhovni učitelj je lijepo kazao da sve urađeno kroz nevolju privlači još veću nevolju. Fazon je raditi iz plana, uvida, mudrosti, svijesti, volje...