Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje sada Zula da se dokaze, taman ima dva mjeseca da ovjeri ovoga..Rascic je kolateralna steta njih dvojice
Eno ga s go pro kamerom bije se s djecom i snima
Sa dvije motke
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Joj Drzave i kurca...
Trojka ga je pustila.
Igra "Prijatelj neprijatelj" i javni televizijski kanali. Prijedlog da nam javni televizijski kanali ne budu neprijatelji.
Evo Zula sad stavi gopro kameru i osveti rahmetli Mirzu, umjesto sto se bijes sa djecom na imas 40 dinago
I kad ga neko rokne iz osvete kao sto je onaj decko u Kladusi nedavno osvetio brata iz istog razloga jer ga je korumpirani sud pustio na “godisnji” onda ce biti jao pa kako,sve mogu razumijeti,ali da hladnokrve ubice pustate na “godisnje” evo ne mogu nikako,sudije drage pitate li se kako je u ovom trenutku familiji Mirze Raščića!!!?????
Ovaj lik je trebao bit vođa manijaka.Toliko o njima....
Nas sigurnih 1921 ti vodimo sestru za ruku. 🙂 Simoblika.
Najzalosnije je,sto je ubio neduznog mladica umjesto onog kriminalca.Izo je je iz naselja Jezero,uvijek je bio olos i kriminalac,konzument narkotika,otimao djeci novac,a ono po cemu je ostao poznat je to sto se znao popeti na jedan od nebodera koji se nalaze pored stadiona FK Sarajevo i uhfati i ponese sa sobom nekoliko macaka i sta mislite zasto,zato sto uzme jednu po jednu neduznu zivotinju i baca ih sa vrha zgrade u smrt uz smijanje i kreveljenje i sad vam je svima jasno kakva je to budala.
ni buraz mu nije nista bolji🤨bogte pito jel taj dado i dalje živ🙄😬
Ova je drzava rupa bez dna, mladi nemaju sigurnost, jer ubice koje se pustaju na dopust samo mogu da naprave jos veci problem.
Izgleda bit će po gradu rafalanja. Ovaj sud je zlo.
Sramota!
Ubica I to hladnokrvni ima pravo na dopust ,ustaj narode
sta sad kad bi se neko od porodice, prijatelja il poznanika nasao da ga ohladi u ta 2mj. dal bi i taj imao pravo na dopust?
dA LI JE STRANI SUDIJA POMOGAO U PUŠTANJU OVOGA LIKA NA DOPUST ILI JE DJELO DOMAĆIH IZDAJNIKA..
Savjetujem da napusti ovu drzavu ko moze!
Nas zakon nase sudije koje imaju 4 fazreda osnovne skole i ostalo kupljeno zahvaljujuci kradzi u ratu nam pisu a isti takvi jadnici u parlamentu usvajaju zakone da jedino mozes naci dusevni mir ako osvetis nekoga svog jer ivde nema Drzave suda pravde ovo je dno dna
Izo uvijek bio smeće i klošar, još dok smo išli u osnovnu školu, otimao pare djeci. Kada dođe nečiji otac i brat da ga tuče zvao očuha da ga brani. I dokazao je da je p...a čim je potegao oružje.
Ma mi nismo normalan narod.Sutra nekog naseg ovakav debil moze ubiti a mi sutimo kao najvece p...e.Kakav je to hakon gdje je najveca moguca kazna za ubistvo s predumisljajem 17,5 godina umjesto da se uvede dozivotna ili bar 40 godina.Na osnovu cega i koliko je dobio para taj sudija i kakav nam je to zakon da ubica s predumisljajem ima pravo na dopust na godisnji na vikend umjesto da je u rudniku da rucno kopa 24 sata dok ne crkne.