Prebačen na hirurgiju u Mostar
0
Ubica Ante Malića isjekao vene
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prepala se pic**..
Časnu i odgovornu! Buhaaaaa... Dužnost policajca jeste časna i odgovorna, ali policajci nisu časni i odgovorni u večini slučajeva.
Valja sad u tvorza,jos drot...hahahhah kako ce mu sapun ispadati
KOJI HDZ STAJI IZA OVOG UBISTVA I KO IZMIŠLJA BAJKE PRAVDAJUĆI OVOG PLAĆENIKA
uvijek kod nas bilo: policajac=kriminalac,. uglavnom.
\"časnu i odgovornu dužnost policajca. \"... funny :D
Svaka čast poštenim policajcima, ali većina policajaca u BiH je obični šljam. Prosto mi se gade kad me zaustave, izmisle neki prekršaj, traže \"da se dogovorimo\" i pruže ruku da im stavim koju pare. Najradije bih je odsjekao.
pa sandzo odkad ste se vi poceli doseljavati u Sarajevo desavaju se i mnogo gore stvari,svaki dan.....ne sjecam se ni jedne crne hronike u kojoj se ne spominje barem jedna osoba iz sandzaka
Kako je glup burazeru......kod utoke, bombe, konopca, on isjekao vene da bude veća poetika u činu....a idi budalo, što nisi mene zvao da to začas.... ;)
pa sto ce izvrsavati samoubistvo rezanjem vena kad ima pistolj? Ne kontam...
Ovo mora da je bila velika ljubav kad je doslo do toga da se sjeku vene.
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/video_pogledajte_film_koji_je_dokaz_u_haagu_ali_ne_smije_biti_prikazan_u_hrvatskoj/282668.html
NOVCI NOVCI MOGU SVE
Sandžo đubre jedno marš u Srbiju majku
Sto je perezao vene? Sto je ubio covjeka ili sto su ga uhapsili? Na robiju, pa nek\' tamo reze sta hoce.
i tebi sandžo,krme majku,sestru...
sta vam je ljudi ba, samopovredjivanje se kod psihijatra okarakterizira kao neuracunjivost! tako da ce odlezat par mjeseci u ludari i mirna majka kamenjarka... namazano je to ba, kako prepo se, namazano!!!!