Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slika jedno , text drogo govori , 🤷‍♂️
Ti si vjerovatno htio da klikneš na jedan naslov, a greškom kliknuo na drugi, pa se zbunio.
Da nije deda iz Mrtav Ladan?
A gde je Dedaaaa ?
Migrant se zaputio u Rvatsku i kad je Skonto sta ga tamo ceka umro od straha.
jel imao povratnu kartu
Kao da smo Banglades , narod se vozi u otvorenim teretnim vagonima .
Brzina naših vozova. Ušao je u Mostaru dok je još bio mlad.
Gdje ima ovakav voz u BiH
Deda iz Filma Mrtav Hladan
Drzava u Evropi koja nema voz za Beograd ili Zagreb. Eto pokazatelja usojesnosti radnog naroda. Ovdje ili si neradnik ili kriminalac.Trece opcije nema.
Jedini razlog zašto ga nemamo je zato što su iz HŽ rekli da im trenutno nije u interesu da se ta linija otvori. Naši bili obezbijedili sve, i vagone, i naknadu ŽRS i HŽ, pa čak nudili i da se ne mijenjaju lokomotive i da se tako uštedi vrijeme. Neće Hrvati, premala im naknada za korištenje pruge, a da bi se povećala karta bi morala biti duplo skuplja od avionske.
to je laznjak,kako se onda moze platit od Ploca do Capljine?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
teretni voz.? sve neka čudesa oko ovog Mostara
Ima li jedan dan da neko ne pogine u nesreći, da neka legenda umre, da se nešto tragično desi, da je haos sa ovim političarima? Danas ništa nije normalno...
GTA Bosna....nema u nas ko u igrici...svaki dan nesta...zalostno
U Hercegovini zakona nema