Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.***/clanak/Crnahronika/384329/Automobil-Audi-A8-u-kojem-su-uhapseni-Sejfovici-ranije-koristio-Fahrudin-Radoncic
Sta se ovdje desava ova crna hronika postaje sve opsirnija i sve je vise tragicnih dogadjaja ? i
Federalni narode alaj smo dobro dogurali. Nema dana da ne pročitamo kako se nekoliko ljudi ili ubilo ili nastradalo ili upucalo ili, ili ili ili, ali ne rijetko sami sebi u ovo malo Federacije oduzimamo život. Sve je ovo od ,,dobra,, standarda,, alaj su nam preskupi političari obezbijedili siguran i dobar život tako da jedva čekamo da okončamo.
Super, kraj pocetka, hajmo puc puc puc BOOM BOOM da mogu ici traziti azil u civilizaciji.
Zaspim sat vremena, kad ono jedna žena pronađena mrtva, ovaj se objesio, gorio stan u Sarajevu.... Brate Neću više da spavam.
Vidi hala ulojenih, bog te mazo previse se druze sa drogerantima postali su gori od njih, fuj pljuc...
Radi klikova klix redakcija ne želi da zaključa komentare na vijesti poput ove. Ponekad želim da vam napišem nešto najgore što mogu pojmiti,ali neću da se spuštam na vaš nivo. Redakcijo klixa..pljuc!!(iz petnih žila).
..hebo vas kusturica,bht,amra,deen,centralna banka,kemo kozarić i ostali u pakšu..
zaboravio si obn navesti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)