Kasindolska ulica
1.9k
U tučnjavi na Ilidži ubijen migrant
Komentari (348)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Bakire za sve.
Bit ce izbori
Pa nije ti ih Bakir doveo 🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Ovo je tek pocetak. Zivim na Ilidzi i niste ni svjesni koliko su u zadnje vrijeme postali agresivni, samo vrebaju priliku za napast covjeka. Sutaj ih nazad dok nisu poceli i nas narod ubijat.
Glasajtevza Sda opet
HVALA Bakire za sve sto radirs u interesu drzave BiH, a sto se migranata tice tu Bakir nije kriv, jer to je globalni svjetski problem koji su nama u BiH napravili Srbija i Vucic. Dolaze izbori i Bosnjaci znaju za koga ce glasati, a komunjare mogu samo plakati i piskarati po Klxu, ali vasa pisanje nece nista promijeniti, jer pravi Bosnjaci znaju sta je Klix i kvazi botovi SPD/NS/NIP partija. Isto se prosle izbore ovako cak i gore pisali, pa ste izgubili drasticno. Samo SDA=BIH.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Treba ih sve premlatiti pa deportovati
Ovo je sve gore i gore svakog dana. Zahvalite se Bakiru, Šefiku i cijeloj SDA jer sve je to isto.
istjerati govna napolje iz BIh. Kakvi migranti to su narkomani ,alkosi i kriminalci
Ovo svakim danom sve više i više izmiče kontroli.
sahranite ga na Kovacima, odmah do Alije, sehid
Buduci SDA glasaci i kadrovi.
Migranti su u pocetku bili dosta “normalniji”, ali u zadnje vrijeme sve je podivljalo i otelo se kontroli. Narod ce uzeti stvar u svoje ruke i poceti se obracunavati s njima kao u Krajini. SDA gleda da gura kampanju, a politika s migrantima im je najgora antikampanja.
انه اخي رحمه الله من لديه خبرا فل يخبرنا جزاكم الله خيرا
انه اخي رحمه الله من لديه اخبار عنه فل يخبرنا اننا في حالة لايرتا لها جزاكم الله خيرا
Vratiti govna odakle su došla zajedno s Mesićem i Baketom.
Hvala SDA,hvala Senaidu Memiću.
Mozda bilo bi mu bolje da je ostao,MAROCO,AFGANISTAN,SIRIJA....il vec gdje...al ovako i on je necije djete,a roditelji nemaju pojma misle da je negdje na ZAPADU...Tuga ....
bice zeznuto za par godina, imacemo prava geta marokanaca, alziraca, pakistanaca, palestinaca. ako nista imacemo dobar rep vallahi brate
Ne u ovoj zemlji. Osnovat cemo militantne grupe, na ekstreman nacin cemo sprijeciti migrante, ako treba bit cemo gori od isil-a, ubijat cemo ih, ali ilegalnih migranata ovdje nece biti.
De ti Bošnjo piši kako su Hrvati fašiti što tuku ove ološe, de. E glupi Bošnjo, da je samo mrzit, a sad uživaj u cirkusu
Jedan manje...što tražio to našao...