Komentari (252)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"osobe koje nisu iz doma" - alipašinci. došli da utjeruju dugove. sve ista bagra.
ne mora biti, ima govana i među studentima, ali obično se provuku pa strada neki treći..
Pa do prije godinu dana su ih pljackali oni s kojima se Mjeseca neki dan slik'o, ne vjerujem da su tek tako batalili maltretiranje provincijalaca
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Uvijek je bilo trzavica i tuče između lokalaca i studenata...ali ovoga nije do sad bilo...udarit po ušima rukovodstvo domova, i studentskog centra..red je malo
Sakrio mu skriptu iz hemije pod jastuk
@dis2 ..ma ima tu većinom fine djece koja su tu da uče i ostvare nešto, ali brate ima i (najčešće brucoša) wannabe mangupa koji se malo umisle pa provociraju misleći da im ne može stat u kraj..... uredu je ne dat na sebe ali treba se znat i gazda u gradu, nažalost ne treba noževima ali eto ne znaju za bolje...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nedzaricka korida. Cevljanovici su ugrozeni.
U naslovu tuča, u tekstu bodljavina. Pa nemojte mi to radit.
A mi proizvodimo sve VSS, divota.
Studen ti dodje s ledja od ovakvih vijesti
Čitajući komentare vidiš da vlada neki kompleks: " ja sam rođen u Sarajevu šeheru i odmah rođenjem mi je usađen čip da budem kulturan, odgojen i uvijek upravu"ustvari a onaj koji takvo nešto izjavi, samom izjavom pokazao je nivo svog odgoja,kulture, inteligencije..., pa koliko iskompleksiran moraš da budeš da pljuvaš po ljudima sa sela ili drugih gradova samo da bi sebe uzdigao, a ustvari sam utičeš na iskrivljenje slike o svom gradu i kvariš sve one što su stvorili "normalni ljudi".
Pitanja Sarajlija koji u stvari nisu Sarajlije upućene "došljama": "A što ti studiraš ovdje? Što ne studiraš na Univerzitetu koji pripada tvom kantonu? A što ti radiš ovdje i nama uzimaš posao?"
Garant kupili bajati sir od majke pa dosli kod sina reklamirat i vidjeti zbog garancije. Ili su se jednostavno zakacili oko nevracenih knjiga na vrijeme u biblioteci. Jbg ispitni rokovi sve blize nije sala bakir nudi slobodna radna mjesta valja skolu sto prije zavrsavat. Nista bez diplome.
vrlo rijetko cujemo neku lijepu i pozitivnu vijest iz sarajeva...
Sjecam se dok je sandzosa bilo u domu, alipasinci i ostala bagra samo do ograde smjela doci.
Nadam se da je kakav vlah fasovo :D
mozda je bila zurka, pa skank udario u glavu, a kako moze neko uci u studentski ako nije stanar??
Kad starije generacije, koje su zivjele prijeratni duh Sarajeva napuste ovaj svijet, taj grad ce biti prepusten onima koji su navikli samo na kocije..Oni koji su imali frezu, ili traktor ce se pitat' (ako vec nije tako). Medijska paznja se poklanja onima sa ispodprosjecnim IQ, glumaca kvalitetnih u Sa nema, od muzicara samo more onih koji sviraju i pjevaju sund, umjetnici ne postoje, novinari su prica za sebe, od Sarajeva pomalo ostaje samo ime. Ostaje SFF kao, mozda, jedina svijetla tacka, nadati se da i to nece sjeb.ati.
A zar i SFF nije otisao u vraga prosle godine, kada je Jelena Karleusa bila zvijezda festivala
Misliš na Plavšićku, Kusturicu, Neleta,...itd ili na došle Bešlića, Isovića, Puzića, Hanku,...itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
neznam ko daje ove neprovjerene informacije i odakle pravo nekome objaviti nešto neprovjereno,kada je prava istina da je student nožem udario momka,a to znam jer taj momak živi u mojoj zgradi.....ali mi je čudno da u javnost idu ovako neprovjerene i lažne informacije koje se sutra mogu skroz drugačije okarakterisati i izazvati mnogo goru situaciju...kome je to u interesu
Odakle taj momak u ovoj sobi, s kojom namjerom je dosao sa svojim "jaranima" ? Zasto ga je taj momak posjekao ? Sam sam bio svjedok, prvog obracuna (prije nekoliko sedmica) ovog studenta i izvjesnog Ada koji se spominje u domu, ali i ovdje u komentarima. Ovo pisem ne prislanjajuci se nijednoj strani, jer nisam upucen u okolnosti pod kojim se ovaj nemili dogadjaj odigrao, ali naravno slazem se da se ovo treba rijesiti, ovom javasluku u upravi treba stati u kraj.
najjače ljepilo je opanak na beton
Oplakah
Ovo se sve i desava radi vas, papaka, sto se svakog dana sve vise i vise doseljavate u Sarajevo. I sve satro pisete "Sarajevo grade sta ti papci rade", a sve go seljak i dosljak. Boton barem procitajte prije nego dodjete.
Macka Piterina Srbine :D
prvo nije student izboden, a drugo ako vam se ne svidja u sarajevu sto ste dosli ovamo