Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako hapse zbog trave i kokaina komotno su trebali svratiti i do raznih vlada i parlamenata
Ha,lakse nekako dilere sa 500 km u dzepu hapsit' nego Mila Radisica,Ranka Skrbica...
"privode se policajci i krijumčari narkotika" u p.m., ostat ćemo bez policije...
Pogledajte sta se sprema u Bosni zbog cetnika ..Fatmir Alispahic-dali su Bosnjaci sigurni u Deytonskom "miru"..procitajte..na Poskok.info.! https://www.youtube.com/watch?v=jJMTgdNxcWM
dolazi dobra danda napokon.
Bratstvo i jedinstvo
Počistite korov i zapalite!
Nase ce ekspresno pustiti na slobodu uz default obrazlozenje, kako nije bilo razloga za daljnje zadrzavanje u pritvoru.
neko nije bio dio tala...
Dje sad pred vikend ...ode cijena svemu gore ... :(
Da su novinari novinari i imaju onu stvar objavili bi koliko i sto je vaznije kako i zasto "uhapsenih" u ovoj i proslim "akcijama" izadje iz pritvora za 2-3 dana.
ma ljudi jel' to moguceeee???? i policija sa lopovima ??? uh koliko im je trebalo godina da krenu...vise ne vjerujem ni jednom sluzbeniku javne sigurnosti, oni posteni ako ih ima, a ima neka mi oproste.
"Vreme bez promene - uglavnom lose". ili Muka - nauka!