Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo se neko zamjerio Brudi, Elme mi
Sad će vještak po izboru tužioca da naplati “vještaćenje” 1000 KM novca poreznih obveznika. To će izgledati po dolasku na licu mjesta ovako: “ inspektore jel to to? To je to. Mislim instalacije. I ja isto mislim. To je to. Ma ja to je to.”
Zagađuju paleći te aute ionako zagađen zrak,znajul oni to?
Ovo je Ford Ficus na slici, nesto se ne slaze.
Uzrok je vatra.
Jel vjestak muska vjestica?
Jos jedno samozapaljenje....
Peugeot.... a na slici Focus.. pa stavite bar da je samo ilustracija. a za Peugeot je normalno da se zapali nakon 20 godina...tako bar pricaju stari
Zaduzi se,ne vrati i onda plane samo od sebe
Normlanim ljudima ne pale auta tako da me kuracc zabole za sigurnost u gradu locino da neces bit siguran kad si ili kriminalac ili se druzis s njima, normala raja nema problema
Normalnoj raji samo ukradu automobil nista posebno
Pa lopova ima u svakom gradu to nema veze sa sarajevom
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dok se to iskordinira izmedju kantonalnih entitetskih ....policiskih agencija...Ukarade predje na Vracima...ukrade predje na Kobiljaci, dok se utvrdi kojem kantonu u cujoj nadleznosti auto u djelovima. umjesto 14.policiskih agencija ,jedna policija na citavom teritoriju BIH i sigurnije okruzenje.
KinoŠvra = favele