Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja i moj golf II
Neki dan,Vozim se ja autobusom od Zenice do Sarajeva i na M-17.Kisa lije i svi sporo voze,samo odjedno golf 2,190 km/h prode ja ocima nisam mogao da vjerujem.ili naprimjer vozim se od Mostara do Sarajeva i prode Jetta u totalno suprotno pravcu ide i kroz okuku tako sve dok nije vidio policiju ja se najezio .
Nije ni cudo Sto je preveliki broj Saobracajni udesa ne samo na M - 17 nego u opste u Bih , jer naime kada znamo kako se obavljaju tehnicki pregledi na Putnickim Vozilima i sta sve radi nasa Policija koja usgred budi receno sama krsi Pravila u Saobracaju ,. kao i sto se upravlja Motornim Vozilima bez Polozenog Vozackog ispita , nije ni cudo sto izadje takav ishod
Opet vozači Golfa 2 divljaju po našimn cestama. Nedavno sam vozio u sumrak po kiši, vozio sam nekih 70 na sat i jedan golf 2 me je nenormalno pretekao da u čudu nisam mogao doći sebi.
pa nikakvo cudo s obzirom u kakvoj zemlji pod kakvim zakonima zivimo. kako se vozi, kako policija ne radi svoj posao tj. kako ih nema na cestama i kako su korumpirani ovo je prva liga. napravices udes, ubices nevinog covjeka, sud ce ti odredit nekih godinu dvije zatvora i to je to. zato se i vozi ovako kako se vozi, jer i kad te uhvate da prekoracis brzinu daces cvaju policajcu a koji opet ima pretanku platu pa mu svaki dinar sa strane dobro dodje. i tako se vrti u krug.
@ daa, ti si stvarno lud?
http://www.ultrasonline.com/ref/TorpedoBoy/ Vidite ovo najezice te se :S Drama !!! :SSS