Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod mnogih preovladava da se po izlasku na autoput MORA voziti 120-160. Ljudi u BiH su pod velikim frustracijama, revoltom, nervozom, kompleksima niže vrijednosti. Po nailasku na sporije ili jeftinije vozilo, mnogi reaguju iskazivanjem drskosti i dominacije. Sjedi pored nekoga i za 10 minuta vožnje ćeš mu proniknuti u karakter. Ko hoće da sačuva glavu sebi i drugima a i novčanik, mora voziti po pravilima i propisima i tačka.
kod Haj Nehaja
Čekrekčije ne čekrčići
Kod Čekrčića, a Mima Šiš đe je...
papak u lijevu traku i vozi 100-110..
najgluplji komentar ikada pa majmune na tom autoputu je max 130 i to na pojedinim dionicama!
Veći me strah uhvati kad pretičem auto na autoputu već kad prelazim ulicu. Hajd ti znaj hoće li budala bez ikakve najave preći u preticajnu traku.
Dobro si
00000000000000000