Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista neobicno, diskoteka Galaxis radio, alkohol i divlja mladež a da ne pricamo o policiji koja se izgubi sa cesta oko Galaksisa nigdje ih nema niti kontrolisu pijane partijase kao da ih neko plaća da se sklone sa puteva u vrijeme rasipanja diskoteke.
pa upravo to, plaćeni su da ne rade svoj posao. vjerujem da je 90% vozača koji izdaju odatle daleko preko dozvoljene granice alkoholisanosti, neki cak na granici padanja u nesvijest sjedaju za volan. zato svi koji trebaju subotom proći ovom relacijom(tuzla-orasje) izmedju 19 i 02 sata trebaju imati to na umu. mislim da bi bilo feb da policija, kad vec ne rade svoj posao, makar izdaju neko obavještenje/upozorenje za ostale učesnike u saobraćaju.
golf, pasat i fiat a garant ni jedan ni zraznog jastuka niti je ko vezan. Tehnologija starija od Zoi 84
Šta predlažeš prika, ljudi voze ono što moraju, ko nebi volio voziti auto staro par godina.... Jedva se sastavlja kraj sa krajem... Nije do tehnologija i do starosti vozila.... samo ljudska nemarnost i junačenje.... Vidiš da su to sve adolescentni, subota poslije ponoći...
On voza G3 10 dana u godini, iz čisto praktičnih razloga, da mu B7 ne bi digla mafija... Nije ti to prijatelju... Izuzeci nisu pravila...Kakva je besposlica i nizak standard, vozni park u BiH je iznad očekivanja... ne treba tražiti "mahane" ni starim vozilima ako su "utegnuta" i vitalni dijelovi u tip-top stanju... Rijetko je ko imao udes što su mu otkazale kočnice, pukla letva, spona... kvalitet guma je iznimno poboljšan, ne pucaju kao nekada.... 98%+ je ljudski faktor.... Treba raditi na vozačima, razbijati famu o "moći za volanom"... a ima kriivice i do stanica za tehnički pregled barem što se ekologije tiče....