Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaka ste sv veliki seljaci i razglabate sta su novinar napisali....Imal te ljudstva u sebi???? zapitaj te se malo o onim sto su isgubili svoje najdraze i kako se oni sad osjecaju.....:( Puno mi je zao mladih zivota...:(
Ma kakvo Visoko,desilo se u samom Kaknju,tacnije na separaciji uglja za termoelektranu..Kamion je stajao na parkingu cekajuci na istovar,udaljen od ceste 3 metra.Ta dionica puta je mokra,puna blata uvijek,bilo ljeto ili zima,gdje je ogranicenje brzine 40kmh,nastaradali taksista Kemal D. na nekoliko metara od kamiona izgubio je kontrolu nad svojim vozilom,zbog prebze voznje(izmedju 80 i 100kmh)bukvalno je podletio lijevom bocnom stranom pod kamion marke iveco,vozac Octavie podlegao je na licu mjesta,dok je gospodja koja je sjedila iza vozaca podlegla na putu do bolnice.25-togodisnja djevojka koja je sjedila naprijed,na mjestu suvozaca zadobila teske tjelesne povrede,ali je van zivotne opasnosti..Vozac i vlasnik kamiona,Mustafa M. prosao je bez ikakvih povreda...Glupo su napisali pravo..
Ovo kao da pise. Na regionalnom putu Sarajevo-Zenica, u mjestu Mostar. Gdje je Kakanj, gdje Visoko a bonus gdje su Catici ???
Kamion nije bio parkiran na cesti, pa da se neki pitaju otkud kamion parkiran na regionalnom putu... Kamion je bio propisno udaljen od ceste, parkiran u red za istovar uglja. Iz pravca Kaknja isao je K.D. u Skoda Octavii, skrenuo je sa ceste i valjda je bilo klizavo, pa ga je zanijelo, tako da je svojom lijevom stranom udario u parkiran kamion, odnosno skoro pa otisao pod kamion, gdje su odmah podlegli vozac Skode K.D. i djevojka koja je sjedila iza vozaca F.M. Ovaj tekst pun je dezinformacija, pa je logicno da zbunjuje ljude.
Regionalni putevi su putevi koji povezuju bliska privredna područja, vrše distribuciju saobraćaja i napajanje magistralnih puteva. Ovo je objasnjenje za sve vas sto komentarisete, a ne znate koji je to put. Magistralni put je međunarodni i javni put koji povezuje glavne gradove ili važnija privredna područja, to je majstore put koji ce da se naplacuje. Svako zivo bice na ovoj planeti grijesi, pa se potrkijepila greska i ovom tekstopiscu. Za vasu informaciju poginuo je K.D. i F.M.
najbolji taxista !!! stvarno neznam sta se ovo desava kod nas.... tri dana - dva mlada zivota...
Nije mi jasno otkud parkirani kamion na regionalnom putu??!!! zao mi je mladih zivota. RIP
glupani jedni zanemarujete bitnu stvar a to je da li se neko zapitao koliko ce jos mrtvih biti na toj cesti kada pocnu naplacivati harac od cetiri i vise maraka za autoput pa kad svi krenu tom cestom da idu i kamioni i sleperi....boze sacuvaj
Vozac kamiona je bez ogrebotine, hvala Allahu dragom, a vozac skode i djevojka koja je sjedila iza njega smrtno su stradali, dok je djevojka s mjesta suvozaca tesko povrijedjena i nalazi se u bolnici u Zenici.
u ovom textu se mjesaju bas jabuke i kruske, nigdje logike, ko je bio u skodi za volanom, il su ovo razliciti udesi?? R.I.P.
U sudaru su učestvovali vozilo \"škoda-octavia\" (366-T-499), kojim je upravljao A.D.rođen 1978. godine iz Kaknja i parkirano teretno vozilo \"iveco\" (050-T-984) vlasništvo M.M. iz Kaknja. Tom prilikom smrtno su stradali vozač K.D Ovo ne razumije ni onaj sto je pisao clanak...??? Svako je danas novinar u P. M.
Neda im je rahmet dusi.........bio si najbolji taxista na svijetu
Skodom upravljao A.D a smrtmo stradao vozac K.D..Je li to vozac kamiona poginuo?
Pa zar se ne moze reci poginuli umjesto smrtno stradali? Zasto pravite ruglo od jezika?
kakanj poludio?????