Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vozila hitne pomoći su uvijek na raspolaganju kad su tuče migranata u pitanju, a ne dolaze kada ih zovu naši građani 😡
Ambasador sredio...
@MajkaTereza ... To treba pitati Sebiju i Bakira. Sebija je naredbom za sve zaposlene u UKCS, u tili čas sakupila za ilegalne migrante 11.000 KM. Obećala je čak i ljekarske ekipe i vlastoručni ginekološki pregled za ilegalne momke. Što se tiče Bakira, dovoljno je reći da je član "Muslimanskog bratstva".
odjednom imaju i ime i prezime i porijeklo............
@mirrorcic Satanista Bakir Živković i njegova grupa sljedbenika zna zašto...
Gono ološ, 20 tak im godina gdje pno došlo, šta će kasnije raditi
Ovo nazalost postala standardna vijest, Bosanska svakodnevnica, hvala ti drzavo sto ovo dozvoljavas svom narodu i sto volis svoj narod, ''braca postena'' su dobrodosla..
Zašto se oni hapse tek kod nasilnih krivičnih djela. Zašto ih ne hapsite zbog Teške povrede državne granice? Oni imaju više elemenata krivičnih djela zašto ne provodite Zakon? Zašto zločinac i agresor na državu BIH hoda slobodno gradovima BIH i napada građane a država ne poduzima ništa? Što smo ratovali protiv četnika ako ćemo se predati Hindusima i Pakistancima?
2001 godište a već ozbiljan kriminalac. Jadni mi sa ovim ološem.
Đafkini dobri i pošteni migranti!
prebjego alzirac u NIP... od krutih stavova Marokanaca iz SDA 💪
Zatvor 3 godine za sve koji su ilegalno u zemlji, koji nemaju papira i nisu ušli preko graničnog prelaza nego preko planina, kad ih možemo hraniti po kampovima nek ih IOM hrani u kampu ograđenog žicom i bez mogućnosti šetanja, pa nek se bodu u kampu a ne po našim gradovima, a kad bi znali da ih u BIH čeka kamp 3 godine zaobilazili bi nas u širokom luku, Australija to ima odavno i nije migrantima poželjna
Tim najagresivnijim dati noževe da se poubijaju a zadnjeg u zatvor. Rješenje.
Ne znaju ljudi sta bi sa sebe... Tuzno je ovo gledati u BiH. Vec je bilo problema za nase građane a nekako mislim da to nije ni blizu onog sto nas tek ceka ako ovi ostanu ovdje. Hvala svim politicarima koji vec dugo u migrantima ne vide problem zbog tamo nekog internog dogovora sa zvanicnicima iz EU. Zaista, niko nista nije poduzeo. Svi samo ponekad kazu da su migranti problem a nista nisu poduzeli. Njima nije mjesto ovdje! Ni blizu ni daleko od gradova i sela.