Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ja Bili glupi ili ne nase je 49% Bosne pa ti se sad pusi! Dobro je da samo nismo sa vama \"pametnim\", ali bice te vi jos pametniji kada vam i hrvati uzmu 30%.
@vlado i ovaj ti haver malo gore: ma niste vi dzabe proglaseni NAJGLUPLJIM NARODOM.treba to bogumi zasluzit.heeeeejj,znas li ti koliko je potrebno gluposti i svakodnevnog sranje da bi te na ovolikom svijetu smatrali najglupljim.
Da smo samo malo vise bili zainteresovani mogla se ocistiti sva Bosna,pa da budde cisto SRPSKA kao nekad.
Ne znam da li znas jesu li ti ikada oprali tvoj vlaski brabonjavi supak od rodjenja do sada jesi li pitao svoju smrdljivu vlahnju ili ste prestali od kada su otisli Turci nakon 500 godina erotike a sto se mene tice ja ga redovno perem Knjaz Milosem i mogu ti reci da se najljepse osjecam kad ga operem sa Knjazem pun je vitamina . Sikter Vlaski kmertu jebo vas pijani pop smrdljive.Cujem da u Doboju Vlahnje hrane svinje krivoslavcima to jest smrdljivim vlasima pa potom pojedu istu svinju to je najbolja reciklaza na svijeteu.Koliko si ti pojeo recikliranih smrdljivih vlaha jeduci svinje koje su vec jele smrdrljive vlahe i tako u krug.Vlasi jedu svinje,svinje jedu vlahe i sve tako pa to je zaista fenomen uzajamne nadopune izvora hrane svinjskog porijekla! I to sve na kraju zalijete rakijom govnarom,uzmete bijeli luk i slaninu te zaguslate o svojim mukama,mitovima,lazima i izgubljenim bitkama. Genocidna furdo peksinava stoko sikter sa sarajevskog potrala mars u septicku Smrdiju.
HARAMBASA DA LI ISTIM PRSTOM PROBAS PEKMEZ I PERES SUPAK SUPCINO ROVOVSKA
Tihicu majku ti jebem.Trebal da i ovo zaboravimo.
cudno da smrdi sute ,sigurno nemogu naci kako slagati da su se ove zrtve same poubijale i zakopale ili da su to sami Bosnjaci napravili kako bi optuzili smrde za genocid . RAHMET-IM DUSI ------------EL-FATIHA.
Ma jok ba Bosnjacki lider Spasoje Tihic hoda kao ubleha po septickoj Smrdiji i uvlaci se u dupe Tadicu i dogovara kako da povali Silajdzica a ove nase stradalnike sto ih vade iz Genociteta ispod temelje te genocidne tvorevine ne brine mnogo Spasoja Tihca niti druge minder uhljupe njima su bitni njihovi minderluci a raje imaju kolo hos da zrtvuju opet ako usterba.Spasoje radi na konacnoj podijeli na etintetske torove tako da je ovaj cetnicki agent vec dogovorio betoniranje Genocidne tvorevine a Hrvatima obcao 30% tako da Bosnje imaju Zapadnu Bosnu/West Bank/ i Gazu Sarajevsku mahal minder carsiju.Bliza rodbina i djeca vade najblize svoje iz Masovnih grobnica Centiteta kojeg cuva Spasoje i Hare .Borci su krvarili za njihove mindere i pojeo vuk magarca. Kada bude revolucija prvo ce mo nase minder izdajnike lopove i mafijase objesiti javno i nedati da pobjegnu iz drzave a ond ce mo da cistimo korov fasista i genocidasa zauvijek iz BiH Doce pravda za nas ili ce biti zlo za sve u okruzenju jer ova nepravda nemoze i nesmije vise da se tolerise.
Neka im Allah dž.š. podari lijepi džennet i vječni rahmet.. AMIN Nadam se dace poslje ovde masnovne grobnice bosnjaci opametiti na napokon odluciti da glasaju Ili treba jos da nadzu jos jedno 5 hiljada zaklati i pobijenih pa da se opamete
Neka im Allah dž.š. podari lijepi džennet i vječni rahmet.. EL-FATIHA!