Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa i taksisti pljackaju svakodnevno...
Nemoj ici sa njima, izaberi drugu firmu, kada udjes zahtijevaj da upali taksimetar ili odmah izadji i nece te pljackati. Ili si bas tolika ovca da svakome dopustas da te dere dok sutis, a na internetu si revolucionar? Pljacku u tom slucaju o kom ti pises svjesno dopustas. Znaci, ovca si, i ja bih te derao bez griznje savjesti.
sta tebe zanima sta taksisti rade jade jedan, nisi se nikad u zivotu vozio taksijem cuo od nekog nesto i odma formiro misljenje, pravi bosnjak.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jucer sam rekao ne koristim nikada usluge sarajevotaxija...ali ovdje se prica o drskoj oruzanoj pljacki usred bijelog dana, u ovom slucaju eto taksiste. Sutra ce vas na ulici presresti, oteti vam sve, a ljudi se nasladjuju? Kakvi smo i sta smo postali i dobro nam je.
Uzeti od pljackasa nije pljacka.
@SrbinIslamskeVjere1 taksista ti ne prislanja pistolj na celo, sam ulazis i biras hoce li te opljackati ili ces zahtijevati svoja prava. Znaci, sam biras da si ovca za sisanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa jeli to moguće da se dogodi u sarajevu
Ilegalni migranti su sve aktivniji u prosjačenju, pljačkanju i napadima. Čuj mene ilegalni migranti. To su muhadziri, bježe od rata, sve momci od dvadeset i kusur. IZ i Bakir traže da budu zaštićeni od zakona i oslobodjeni nakon svakog krivičnog djela.
ROKAJ IM U GLAVU !
Sam sebi otuđio pa zvao muriju.
Ne pisite gluposti, kad niste upuceni. Uopste nije u pitanju neko iz Sarajevo Taxija.
lopov opljackao lopova
Policija spava, krije se i glumi neke mangupe po kafanama. Izadite na teren, radite nesto i zatadite svoju platu. Radite za ove ljude, budite podrska!
Klix tko vas je natjerao da pisete ovu laz da nije mozda predsjednik udruženja Taxi od Smrka Tata 🤣😀
Zao mi je taksiste ako je stvarno to dozivio mada mi ovo lici da se pokrije sta rade na aerodromu
Ako je SaTax onda podrzavam i pljacu i nasilje do maksimuma.
Klosari
Citam komentare,dno dna sladiti se tudjoj nevolji....
Najgori narod na svijetu, moralno i intelektualno nazadan
Krkan Taxi...kakvo Sarajevo...nema veceg olosa.