Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nepoznata djevojka podigla je uvis ruku na kojoj jer strčao prst ''srednjak'' usmjeren prema vozilu pod rotacijama i pratnjom. Brzom kordinacijom policijskih agencija incident je lociran, procesuiran i sankcioniran.
Da je cura imala automatsku pušku i ubila dva policajca ne bi je nikad našli.
Steta sto je samo presao! Samo da kazem da nema gore policije od nase. Kad treba zaustaviti i izivljavati se na jadnim gradjanima onda su tu prvi, a kad treba hapsiti bagru onda ih nema ni na mapi.
i kupit mu nove cipele odma
U odlasku i povratku s posla pregazim preko 50 policajaca, ležećih. mora nekad i pravi malo nastradat, kud je meto nogu gdje joj nije mjesto
U americi bi ovo bio napad na počlicajca. To bi značilo da ideš u zatvor sa šupkom kao 1 marka, a izlaziš kao 5 maraka.
Ma trebo mu je i zaslajdrati jos
Legenda
dje slika noge kao potencijalni dokaz?
Da je obični radnik imao bi cipale za željezom ...
Šta je drotu noga radila ispred točka??
Mozda je fakat slučajno :D
Trba ga dobro izlemati i onda jedno par godinica zatcora...takvi gaze narod na pjesackim prelazima
Da nisam podmetnuo svoj mali prst,otkinuo bi mi nogu!!!!
HAHAHAHA E NE MOGU
Kako je naciljao baš na nogu da mi je znati? Kako to da policajac nije izmakao nogu kad je vidio da mu se približava auto? Bit će da lagite
Ko lagi ? Policija koja daje informaciju, ili Klix koji objavljuje ono što mu se dostavi?