Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ili je policija bila brza i efikasna ili je pljackas bio izuzetno smotan.......
Ovo drugo definitivno...
@OOgledalce a niko ne spomenu jadnog zastitara koji je pravovremenom akcijom pritisnuo panik taster i odjavio pljacku a da ovaj debil lopov nije ni imao pojma.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
pohvale za policiju!!
Crni svijete, sta smo to ucinili..Dijete deckic, 2002 god..uslo ono sa plasticnim pistoljem..I obri ga iza ledja covjek sto je isponjavao virman.. I onda su ga istukli, neki prisutni, malocas dobro uplaseni, glasni alarm, i sva ta situacija.,Ama ne stavlja se tek onako " Roditeljska paznja, " na pojedine filmove.
A jesu navalili na ovu banku zao mi radnica traumu će dobiti
Sta ce drugo kad po citav dan u nargilhani slusa bubu i dzalu kako pjevaju o nakom dzet setu i mafijanju.
i ponasha se kodaga mafiya chuvaaaaa ulalaulalae
Kako moze biti maloljetan muskarac, moze biti samo maloljetan, muskarac si kada napunis 18, mada neki nisu ni tada. Eno Bakir na primjer, moze li iko reci za njega da je muskarac? Ja nikako ne mogu!
Policajac u fazonu ''Od vas budala ni doručkovat na miru ne mogu''.
A sto je zanimljivo samo ove raiffeisen banke pljackaju
E sad mu se nastancat keve
😱😱😱😱 i ovo se desava 😂😂😂 Bravo za policiju 7:1 , stić pa povest
Divi halal kamatari kao slučajno upali u sliku.
Što ga ovaj lijepo vodi još ga je trebao koljenom u vugla onako usput
kramp i lopatu i laganini ispod banke iskopas i uzmes fino ko covjek sta ti treba bez gnjavaze,jos bolje ako ima kakav praznik i jos malo proslavis unutra u banci i ostavis koji grafit naprimjer hvala vam od srca, docu i sljedeci put a ne ovako klosarski bez plana,razradi taktiku tikvane.
Ovaj će već sutra, ako ne i danas, biti pušten na slobodu!
neki amater..
Slušo Jalu "Mama nisam ti lago da uspjecu makar moro napuniti sanzer, stavit carapu na glavu, uletit u Raiffeisen"
Pljackas amater ili ti ulicni klosar