Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda ga je spuštao, a ne dizao. Ovo je parking pauk službe na Ciglanama.
Znači onaj koni diže auta sa paukom ne zna koj je dozvoljena nosivost dizalice sa kojom radi.....ili nije spustio " žabe " koje bi pomogle u ravnoteži pauka.....
Ja koliko mogu da primijetim odje vozac "pauk"-a nije izvukao hidraulicnu nogicu spustio jeste al nije izvukao zbog toga se i prevrnuo ja ovaj posao radim 24 godine u Budvi i sticajem okolnosti duzim bas ovaj model kamiona Iveko 2019-to godiste sa Fassi dizalicom nosivosti do 5400kg i jedino blinde mogu bit teske preko 3 tone pa mi se nikad nije prevrnuo kamion cak koristim samo prednji stabilizator iako mia i zadnji al prednji izvuces 2m na teze vozilo i nemas problem nikakav!
ruzno je ovo sta ja citam vi neznate prvu istinu covjek radi taj posao 28 godina profesionalno nije kupio diplomu elektronika zakazala covjek hrani dvoje djece i da on to neradi neko bi drugo radio nije do nejega jedva covjek glavu spasio i molim vas bez losih komentara
Eee on bi na pauka vise kila nego sto kran može da podnese..pa ko mu dade posao…
Nista, zovite mu pauka
Mirza Ramić, Pozz mi Skaku Brat 😎
HAAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAAHHHHAHHAHAHAHAHAHAHAHHHAAAHAHHAH
A sta je pauk dizao ? Je li itko vidi toliko tesko vozilo.
Nije dizao, spuštao je
Pa ovo Sarajevo je stvarno nestvarno. Svaki dan nesto novo da se ibretis
Zar postoji jos pauk sluzba? Ako postoji zasto ne rade svoj posao? Ne bi bilo toliko trotoara zakrcenih autima a pjesaci prinudjeni provlaciti se izmedju njih ili hodati po cesti. Ako ne postoji sta taj pauk radi tu?
Pauk u fazonu ustani Alija da ja legnem
Pa šta su podigli, tenk?
Nije izvuko stope
Ovo su nova vozila kojima se Salamovic hvali po Facebooku,ili je radnik neodgovoran
Koliko ih narod kune dobro izginuli nisu...
Tako vam je kad cesto dizete sirotinji automobile , stiglo vas !