Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To za tiktoka i lazne predstave
Normalno kad su ljudima uzori tiktok kriminalci, pa sad robijaj mogu se giftovi i za 5 godina prosit
Ljudi borite se protiv lopova, politickih kriminalaca, u vasem okruzenju. Kazite im da posjeduju nepostenu i haram imovinu, ignorisite ih i ne druzite se s njima. Drustvo, ako vec nece drzava, mora ih odbaciti....to su olosi ljudske. Njihova djeca su u boljem polozaju nego djeca nas postenih. Zato liberalizam ne moze pruziti jednakost.
Alo printer je ko je
Prvo švabe pa mi
Svaka čast Mup-u KS, građani gledaju policiju samo kada je crno, samo hapsite, rezultati su vidljivi od postavljanja novog komesara. Sretno i samo nastavite.
Padaju kriminalci ko muhe
Sad lijepo da imamo zakon kao sto nemamo pa debile lijene lopove narkomane smjestiti u Rudnik na 20 godian da sunce ne vide pa im nebi nikad vise naumpalo da se bave kriminalom
Garant ih slika i stavlja na instagram story da se fulje zalijepe
Frajer je svestran , 😅😅😅
Loše mu iskorištenje papira.
Sto vako ne fataju namejstene tendere gdje su se milijarde uzele ne milioni, to kao nista aa
Da su mito davali u pravim novčanicama nikad ih ne bi otkrili
Strpati majmuna 20 godina u zatvor !
jest ih naštajcalo isto prave