Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upucati ih, i napisati u izvjestaju da su zapucali na policiju. Ubili su neduznog momka Berovića!
fbUser1600858438... Пријатељу, није на нама да на злочин одговарамо злочином; у том случају смо и сами злочинци, ништа бољи од горе наведених убица.
Ukrainske familije vraćamo poslije isteka azilnog perioda a ovaj ilegalni ološ nam hoda po zemlji od jednog kraja do drugog sa puškama, pištoljima, kradu, napadaju, pale, uništavaju i to niko ništa , pušteno da ilegalci rade šta hoće fuj
Bravo
Privremeno oduzeti jer će im se vratiti kada uh oslobode... Naši konji i saopštenja...
Sve ubice treba uhapsiti i procesuirati, al nemojte imati duple standarde. Migranti su tu od 2018, a do tada je bio sijaset ubistava a i dan danas ih imate.. Dragicevic, Memic, Mrnjavac,Rascic, komesar policije itd itd. Njih nisu ubili migranti... ne pravite alibi za ubice sa licnom kartom iz BiH.
Čuj ovo. Privremeno oduzeti pištolji. Smijurija od policije i države.
Kakav cirkus se pravi od ove BiH. Provjereno znam da 90% današnjih Sarajlija nikada nije vidjelo Bihaća, iako je čitav taj kraj uz Unu najljepši i najčišći dio BiH, jer im se, kako kažu, podaleko vozati skroz do tamo. A vamo jedva punoljetni Pakistanci i ostali krimosi s drugog kraja planete, jedan dan roknu čovjeka, a drugi dan meze ćevape u Želji ko da im je babo iz Fojnice. Pa šta je ovo??! 😂😂😂
Streljanje...Momentalno bez sudjenja i dodatnih troskova....U pruzanju otpora i pokusaju bijega.
Ocerat pogan iz drzave.
Pogledaj ti te bande kako je to uvezano i vjerovatno su s mašim kriminalcima policijom i sudstvom u dosluhu
Tuga je to sto oni nadju stranca koji je ubio stranca a nisu u stanju rijesiti slucajeve Dragicevica i Memica… uzas od drzave. J.. vas migranti.
Protjerajte hovna jos nam samo oni trebaju da nam zene i djecu pljackaju
Kim Jong-un mi je maloprije na Skype rekao da ga malo reklamiram po Klixu uz novčanu nadoknadu, pa evo ovim putem ga pozravljam puno kao i cijelu Vladu Sjeverne Koreje ❤️☭❤️
A glupi narod i dalje kupuje maramice misleci da im treba za hranu…
Никада ништа добро од ових полуживотиња, нико није безбједан у њиховој близини. На овим просторима овакви мигранти, сасвим сигурно, нису добродошли.
Ni zakona, ni pravne drzave, ni funkcionalnih institucija a po najmanje kompetentnih struktura vlasti. Zato ova marva i radi sta hoce, kako hoce i kome hoce. Hvala svim nasim dragim truhlim politicarima koji su nam omogucili da gledamo uzivo filmove divljeg zapada.
Znaci moze me neko ubiti sutra bez problema i nikom nista, super
Tražili ste zapad, dobili ste divlji!